Winkelwagen

Team

Even voorstellen - Vincent van Dijk

Waarom werk je met koffie?
Koffie is een heel boeiend geschenk van de natuur; en dan met name Specialty Coffee. De toewijding en liefde van iedere schakel in de keten van deze kwaliteit koffie is zo bijzonder! Van koffieboer tot jij en ik als consument, voel en proef je de liefde voor het product. Het ambacht, de kennis, de invloeden van de natuur en omgeving (klimaat, bodemgesteldheid) zijn zo bepalend voor de pure smaken en aroma's, dat dit met de grootst mogelijke zorg en liefde behandeld moet worden. En dat is wat een ieder hier bij Boot Koffie nastreeft. Daar word ik gelukkig van. In zo'n omgeving wil iedereen toch werken?!

Lees verderEven voorstellen - Vincent van Dijk
Even voorstellen – Darja Koster

De geweldige geur van aardbeienjam toen ik de eerste keer een natural Geisha, vers geroosterd uit de brander, rook. Heel trouwe, lieve zakelijke klanten die, met name de afgelopen paar jaar, zoveel doorzettingsvermogen en creativiteit lieten zien. Ook in het jaar van 50 jaar BOOT-Koffie de start te maken als directie en BOOT met een frisse wind vooruit te laten koersen. Ik hoop nog veel memorabele momenten op de tijdlijn van BOOT te gaan pinnen en beleven!

Lees verderEven voorstellen – Darja Koster
Even voorstellen – Esther van den Hoorn

Als een echte Bourgondiër is smaak en kwaliteit heel belangrijk en als je dan bij Boot Koffie binnenstapt, dan kom je in een wereld van gelijkgestemde smaak- en koffiegekken. Ik neem koffie dan ook overal mee naar toe en mijn Coffee-ToGo-beker is mijn grootste vriend. Op vakantie gaat er steevast een cafetière mee met Panamaria filter en als ik ga fotograferen een thermoskan met warme geurige koffie voor tussendoor. Koffie is vertrouwd, veelzijdig, heeft een sociale functie, het verbindt, verwondert en vernieuwd en verrast elke keer weer!

Lees verderEven voorstellen – Esther van den Hoorn
Even voorstellen - Shiva Niet

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de jaarlijkse SKAL-controle en de bijbehorende certificering. Dankzij de SKAL-certificering kan Boot Koffie de verschillende heerlijke biologisch geteelde koffies blijven verkopen.

Lees verderEven voorstellen - Shiva Niet
Even voorstellen - Arnout de la Rambelje

Sinds kort hebben we een nieuwe machine voor het branden van grote hoeveelheden koffie. Een Probat G70 met de nieuwste technieken, de Rolls Royce onder de koffiebranders. Van deze variant bestaat er maar 1 en die staat bij Boot! Het is gaaf om met de nieuwste apparatuur te mogen werken.

Lees verderEven voorstellen - Arnout de la Rambelje
Even voorstellen - Dennis van Zal

Wat ik graag ervaar in een koffie is gelaagdheid. Dit betekent dat je in elke slok iets anders kunt proeven. Onze koffies uit Panama zijn enorm gelaagd en mijn favoriet. Neem nou onze Panama Birdsong. Een koffie met veel zoet fruit en chocolade tonen. Of onze Panamaria.

Lees verderEven voorstellen - Dennis van Zal

Producten 1 tot 6 van 7 in totaal

Toon per pagina