Winkelwagen

Agenda

Zaterdag 23 Maart - Proefdag Koffie Winkel

Zaterdag 23 maart organiseren wij weer een proefdag in de Koffie Winkel aan de Laanstraat 49 in Baarn. We gaan je verschillende mooie filterkoffies uit ons vaste assortiment laten proeven en.... wij introduceren onze nieuwste Limited Edition. De Panama Hartmann Natural - Limited Edition - Filter.

Lees verderZaterdag 23 Maart - Proefdag Koffie Winkel
Een Fantastisch Koffiediner - 8, 9 en 10 februari 2024

Voor dit diner bundelen Het Lokaal en BOOT Koffie de krachten om een geweldig vegan vijf gangen te organiseren. Op 8, 9 en 10 februari is koffie in elke gang een ingrediënt. Soms subtiel als smaakversterker, soms echt nadrukkelijk aanwezig.

Lees verderEen Fantastisch Koffiediner - 8, 9 en 10 februari 2024
Quick Mill Machinedag - Zaterdag 30 september

Op zaterdag 30 september organiseren wij de Quick Mill machinedag in de Koffie Winkel in Baarn. Onze barista's demonstreren hoe jij met deze onverwoestbare espressomachines de mooiste koffie zet en hoe je ze optimaal kunt onderhouden. En wij hebben een exclusieve aanbieding...

Lees verderQuick Mill Machinedag - Zaterdag 30 september
 September Jubileum Feestmaand in de Koffie Winkel

De Koffie Winkel in Baarn viert een hele maand lang feest ter ere van het 50-jarig bestaan van Boot Koffie. En jij bent uitgenodigd om mee te vieren!

Het enige wat je hoeft te doen is langskomen in de winkel en genieten van de mooiste koffiesoorten die Boot Koffie te bieden heeft. Tijdens de september jubileum maand zijn er maar liefst 3 bijzondere evenementen en 3 doorlopende acties gepland die je niet wilt missen.

Lees verder September Jubileum Feestmaand in de Koffie Winkel
De gelukkige winnares van Het Boot Koffiespel

Het Boot Koffiespel is altijd spannend, want de winnaars worden blind gekozen. Het was puur toeval dat mevrouw Van Stralen uit Baarn komt en al jarenlang trouw de koffie van Boot drinkt. "Als we ergens gaan koffiedrinken, kijken we altijd even of ze daar Boot Koffie schenken", aldus mevrouw. Ze is duidelijk een echte liefhebber!

Lees verderDe gelukkige winnares van Het Boot Koffiespel
Prijswijziging per 31 mei 2023

Per woensdag 31 mei 2023 zullen wij een prijswijziging doorvoeren. Gemiddeld zal de verhoging zo'n 8% zijn. Dit betekent voor jou ongeveer € 0,02 per gezet kopje.

De reden voor deze prijsstijging is dat wij nog steeds te maken hebben met uitdagingen die lokaal en in de wereld spelen. De klimaatveranderingen blijven hun doorwerking hebben op de productie van koffie bij de boeren van wie wij koffie importeren.

Lees verderPrijswijziging per 31 mei 2023

Producten 1 tot 6 van 18 in totaal

Toon per pagina