Winkelwagen

Agenda

Koffieproeverij en muziek vrijdag 30 september Cafe Corazon, Amersfoort

Op vrijdag 30 september om 19.30 uur organiseren Dirk-Jan Stip (Cafe Corazon) en Barend Boot (Boot Koffie) een bijzondere koffieproeverij. Het belooft een avond vol met liedjes en koffieverhaaltjes over smaak, teelt en oogst te worden. Let op! Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveren is gewenst.

Lees verderKoffieproeverij en muziek vrijdag 30 september Cafe Corazon, Amersfoort
Prijswijziging per 8 juli

De reden is klimaatverandering, verhoogde transport- en productiekosten. Er is momenteel veel gaande in de koffiewereld. Extremere weersomstandigheden zoals: overvloedige regenval, veel droogteperiodes, hitte en vorst vormen een bedreiging voor de koffieplanten en dus de oogsten. Droogte kan de rijpende vruchten beschadigen, met als gevolg dat de bonen verdraaid, ondermaats of op een andere manier niet volledig gevormd worden. Intussen kan te veel regen tijdens de delicate bloeifase de bloemen beschadigen en de ontwikkeling van het fruit in de weg staan. Geen bloemen betekent geen koffiebessen. Door de mindere beschikbaarheid van groene koffie stijgen de prijzen automatisch.

Lees verderPrijswijziging per 8 juli
Korting bij Boot Koffie

Waarom korting? Boot Koffie wil toch juist een betere prijs realiseren voor de koffieboeren?

We betalen alle kortingsacties uit onze eigen marge en zullen nooit een deel van de acties afwentelen op onze koffieboeren.

Wil je op de hoogte blijven van onze (kortings)acties? Registreer je dan voor onze nieuwsbrief, dan brengen we jou al eerste op de hoogte.

Lees verderKorting bij Boot Koffie
Sunshine Koffie Award 2022 - En de winnaars zijn...

Uit de vele inzendingen zijn 2 koffiesoorten gekroond tot Sunshine Koffie 2022... Bekijk hier welke 2 soorten zijn gekozen tot lekkerste filter- en espressokoffie door jullie, onze fijnproevers.

Lees verderSunshine Koffie Award 2022 - En de winnaars zijn...
AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK

Wat een koffiefeest was het afgelopen Amsterdam Coffee Festival! Na 3 jaar konden we eindelijk weer onze koffie aan liefhebbers laten proeven, ons verhaal vertellen en natuurlijk iedereen uit de koffiewereld weer ontmoeten. Dit is waar wij het voor doen en waar onze koffieharten sneller van gaan kloppen; De mooiste koffie uit naam van de koffieboer onder de mensen brengen.

Lees verderAMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK
Kachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival

De organic Kachalu koffie uit Colombia wordt echt succesvol ontvangen op het ACF, vertelt Florian brander bij Boot. Een mooie honingachtige zoetheid en gebalanceerd in de espresso en americano, lungo of gewone koffie hoor ik bij de Boot stand rondom me zeggen. En ook krijgen de Kachalu koffieboeren een extra bonus betaald voor hun 84+ specialty koffie kwaliteit. Dit resulteert in hele mooie smaken.

Lees verderKachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival

Producten 1 tot 6 van 10 in totaal

Toon per pagina