Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland

Agenda

TOUR DOOR HEEL NEDERLAND: “bijzonder moment, horeca weer open”!

Vandaag voelt toch wel als een speciale dag. Daarom hier een lijstje met onze overheerlijke koffie die je op bijzondere locaties door heel Nederland kan drinken! Lees meer...

Lees verderTOUR DOOR HEEL NEDERLAND: “bijzonder moment, horeca weer open”!
Boot Koffie Ride

Fiets ook mee met de Boot Koffie Ride!
Fietsen en koffie. Deze mooie traditie is al eeuwen oud. Nu we weer wat meer los komen van alle beperkingen, lijkt dit ons het perfecte moment om een leuke fietstocht te organiseren in samenwerking met Scuderia La Marzocco. Twee routes die beide starten en eindigen bij onze branderij voor Het Lokaal in Amersfoort. Je kunt zelf kiezen of je voor de ‘’makkelijke’’ korte route gaat of de gevorderde lange route. Beide routes hebben een stop in Bunschoten waar je (uiteraard) onze koffie krijgt, gemaakt met een La Marzocco mini in een te gek oud koffiebusje!

Lees verderBoot Koffie Ride
Aangepaste werkwijze
Update dinsdag 15 december 2020 - Uiteraard blijven wij jou voorzien van de mooiste koffie en andere producten zodat jij kunt blijven genieten. Graag informeren wij jou op deze pagina over de aanpassingen in onze werkwijze.
Lees verderAangepaste werkwijze
Aanpassing dienstverlening door Corona omstandigheden

Update donderdag 9 april 2020
Vanaf vandaag maken wij het winkelen in de webshop voor onze klanten nog makkelijker. Bij orders boven EUR 25 rekenen wij met ingang van donderdag 9 april 2020 geen verzendkosten. 

Lees verderAanpassing dienstverlening door Corona omstandigheden
AFGEZEGD Amsterdam Coffee Festival 2020

AFGEZEGD: Amsterdam Coffee Festival 2020

Uit voorzorg heeft de organisatie van het Amsterdam Coffee Festival besloten het evenement niet door te laten gaan. Wij hebben onze stand al weer afgebroken. Wil jij toch graag eens rechtstreeks contact met ons? Of gewoon een door onze barista’s gezet kopje van de mooiste koffie drinken? Kom ons dan opzoeken in onze koffiewinkel op de Laanstraat in Baarn. Uiteraard blijven onze drie prachtige ACF pakketten tot en met 1 april 2020 beschikbaar (beloofd is beloofd). Proef ons verhaal, niet bij het ACF, maar in onze winkel in Baarn of gewoon thuis. Geluk door smaak!

Lees verderAFGEZEGD Amsterdam Coffee Festival 2020
De nieuwe webwinkel van BOOT is live!
De nieuwe webwinkel van BOOT is live! Er zijn daarom de komende maand mooie koffieprijzen te winnen, omdat wij met veel trots kunnen vertellen dat de nieuwe webwinkel www.bootkoffie.nl live is! Lees onze nieuwsberichten over de missie van Boot (geluk door smaak) en het streven om de koffieboer een eerlijke prijs te betalen en daarmee een perspectief op lange termijn te bieden. Maar ook over de introductie van onze nieuwe koffies, recepten of kies en bestel gewoon nog eenvoudiger jouw favoriete BOOT Koffie.
Lees verderDe nieuwe webwinkel van BOOT is live!

6 producten(en)

Toon per pagina