Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €45
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland

Agenda

Sunshine Koffie Award 2022 - En de winnaars zijn...

Uit de vele inzendingen zijn 2 koffiesoorten gekroond tot Sunshine Koffie 2022... Bekijk hier welke 2 soorten zijn gekozen tot lekkerste filter- en espressokoffie door jullie, onze fijnproevers.

Lees verderSunshine Koffie Award 2022 - En de winnaars zijn...
AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK

Wat een koffiefeest was het afgelopen Amsterdam Coffee Festival! Na 3 jaar konden we eindelijk weer onze koffie aan liefhebbers laten proeven, ons verhaal vertellen en natuurlijk iedereen uit de koffiewereld weer ontmoeten. Dit is waar wij het voor doen en waar onze koffieharten sneller van gaan kloppen; De mooiste koffie uit naam van de koffieboer onder de mensen brengen.

Lees verderAMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK
Kachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival

De organic Kachalu koffie uit Colombia wordt echt succesvol ontvangen op het ACF, vertelt Florian brander bij Boot. Een mooie honingachtige zoetheid en gebalanceerd in de espresso en americano, lungo of gewone koffie hoor ik bij de Boot stand rondom me zeggen. En ook krijgen de Kachalu koffieboeren een extra bonus betaald voor hun 84+ specialty koffie kwaliteit. Dit resulteert in hele mooie smaken.

Lees verderKachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival
Amsterdam Coffee Festival 2022 - 31 maart t/m 2 april

Donderdag 31 maart is het eindelijk weer zover, hét feest voor iedere koffieliefhebber! Het Amsterdam Coffee Festival. De afgelopen jaren leek het elke keer door te gaan maar werd het helaas geannuleerd door de Corona maatregelen. Dit jaar gaat het door!

Lees verderAmsterdam Coffee Festival 2022 - 31 maart t/m 2 april
Boot Koffie aanwezig tijdens NK blindproeven (wijn) 2021

Zondag 29 augustus a.s. vindt het NK blindproeven (wijn) plaats in Soesterberg. Het belang van deze competitie is groot. 25 teams bestaande uit 4 liefhebbers en sommeliers strijden voor een deelname aan het WK blindproeven. Slechts 1 team zal Nederland vertegenwoordigen. Het WK vindt op 02 oktober 2021 plaats in het Palais des Papes te Avignon in Frankrijk.

Na afloop van het NK is BOOT Koffie aanwezig voor het serveren van filterkoffie aan de wedstrijd deelnemers.

Lees verderBoot Koffie aanwezig tijdens NK blindproeven (wijn) 2021
TOUR DOOR HEEL NEDERLAND: “bijzonder moment, horeca weer open”!

Vandaag voelt toch wel als een speciale dag. Daarom hier een lijstje met onze overheerlijke koffie die je op bijzondere locaties door heel Nederland kan drinken! Lees meer...

Lees verderTOUR DOOR HEEL NEDERLAND: “bijzonder moment, horeca weer open”!

Producten 1 tot 6 van 7 in totaal

Toon per pagina