Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland

Blog

Hoe wordt koffie cafeïnevrij gemaakt?

Boot kiest bewust voor een volledig natuurlijk en biologisch gecertificeerd proces voor het cafeïnevrij maken van koffie. Er komen geen chemische middelen aan te pas. Cafeïnevrij geluk door smaak!

Lees verderHoe wordt koffie cafeïnevrij gemaakt?
10 dingen te doen met koffiedik
Duurzaamheid is de toekomst, daar hoef je geen koffiedik voor te kijken. Daarom hebben we 10 dingen op een rijtje gezet die je kunt doen met koffiedik. Zet een overheerlijke kop koffie, lees de blog en ga aan de slag!
Lees verder10 dingen te doen met koffiedik
Boot Koffie & 5 jaar Het Lokaal

Het Lokaal is voor ons meer dan alleen een werkplek. Het is een gezamenlijke plek waar wij, net als de andere ondernemers, onze passie kunnen delen en mensen kennis kunnen laten maken met onze koffie. In de koffiebranderij proef, ruik en ervaar je hoe mooi koffie kan smaken. 

Lees verderBoot Koffie & 5 jaar Het Lokaal
Toen acteur Dragan Bakema Boot Koffie ontdekte

Toen wij acteur Dragan Bakema vroegen of hij wilde meedoen aan een coffee cupping antwoordde hij enthousiast "ja graag". Wij stuurde hem de Panamaria Espresso en geïnspireerd schreef hij op zijn instagram een prachtig verhaal over zijn kennismaking met Boot Koffie. Geluk door smaak.

Lees verderToen acteur Dragan Bakema Boot Koffie ontdekte
Zettips - Premium Specialty Koffie Capsules

In deze zettips lees je hoe je het beste uit de Boot Premium Specialty Koffie Capsules haalt. Nu verkrijgbaar in de webwinkel en koffiewinkel in Baarn.

Geluk door smaak.

Lees verderZettips - Premium Specialty Koffie Capsules
Video 3 - Basis Melk schuimen

Video 3 - Basis Melk schuimen
In onze vorige video hebben wij laten zien hoe je de maler goed instelt. In deze video leggen we jou hoe je perfect melkschuim maakt voor bijvoorbeeld een overheerlijke cappuccino, een Latte macchiato of een flat white. Oefen je mee?

Lees verderVideo 3 - Basis Melk schuimen

Producten 1 tot 6 van 23 in totaal

Toon per pagina