Winkelwagen

Algemeen

Even voorstellen - Shiva Niet

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de jaarlijkse SKAL-controle en de bijbehorende certificering. Dankzij de SKAL-certificering kan Boot Koffie de verschillende heerlijke biologisch geteelde koffies blijven verkopen.

Lees verderEven voorstellen - Shiva Niet
Het Boot Koffiespel - en de winnaars zijn...

Uit de vele goede deelnames heeft Barend Boot willekeurig de winnaars geselecteerd van de prachtige mede door Jura en Stanley mogelijk gemaakte prijzen. Kijk hier of jij gewonnen hebt.

Als dank voor jouw deelname hebben wij kortingscode koffiespel#6 vandaag voor je verlengd t/m 31 juli 2023. Dus snel naar de webwinkel en maak gebruik van 10% korting op jouw koffie- en theebestelling op de afrekenpagina.

Lees verderHet Boot Koffiespel - en de winnaars zijn...
50 jaar 'Geluk door smaak'

Begin deze maand was de jubileumdag in de koffiewinkel in Baarn; Boot Koffie bestaat 50 jaar! 50 jaar geleden was het al buitengewoon uniek om een onderneming te beginnen in de koffie die de kwaliteit en het leven van de boer voorop zet. Het jubileum werd groots gevierd met diverse activiteiten, zoals (koffie)zaklopen en een demonstratie koffiebranden (wat een heerlijke geur!).

Lees verder50 jaar 'Geluk door smaak'
Top Twee Koffiediner: Het Lokaal, Boot Koffie en Capriole Café slaan handen ineen

Twee restaurants, twee chef-koks, twee koffiebranders en één plantaardig menu met koffie. Restaurants Het Lokaal samen met Boot Koffie uit Amersfoort en Capriole Café uit Den Haag slaan de handen ineen. Dit doen zij van 9 tot en met 12 november tijdens het Top Twee Koffiediner.

Lees verderTop Twee Koffiediner: Het Lokaal, Boot Koffie en Capriole Café slaan handen ineen
Decafé koffie: de smaak van goede koffie, maar dan zonder cafeïne

In koffie zit cafeïne. Dit is een stof die in verschillende planten zit, maar bijvoorbeeld ook in koffiebonen. Het stofje zorgt ervoor dat jij minder vermoeid bent. Bij kleine hoeveelheden, zo'n een à twee kopjes koffie per dag, is het zelfs goed voor de concentratie. Het nemen van te veel koffie kan ook nadelen hebben. Zo kan je rusteloos worden of hoofdpijn krijgen. Wil je dat nu voorkomen, maar toch genieten van een lekker kopje koffie? Dan is er cafeïnevrije koffie, ook wel decafé genoemd

Lees verderDecafé koffie: de smaak van goede koffie, maar dan zonder cafeïne
Korting bij Boot Koffie

Waarom korting? Boot Koffie wil toch juist een betere prijs realiseren voor de koffieboeren?

We betalen alle kortingsacties uit onze eigen marge en zullen nooit een deel van de acties afwentelen op onze koffieboeren.

Wil je op de hoogte blijven van onze (kortings)acties? Registreer je dan voor onze nieuwsbrief, dan brengen we jou al eerste op de hoogte.

Lees verderKorting bij Boot Koffie

Producten 1 tot 6 van 33 in totaal

Toon per pagina