Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland

Algemeen

Prijswijzigingen per 1 november 2021

We zullen gelijk maar met de deur in huis vallen: per 1 november 2021 gaat de prijs van de koffie omhoog. We hebben dit zolang mogelijk uitgesteld (vanwege Corona), maar zijn nu op een punt gekomen dat we genoodzaakt zijn dit nu wel te wijzigen.

Lees verderPrijswijzigingen per 1 november 2021
Bijzondere samenwerking tussen Boot en de Kachalu Coöperatie

Sinds 2019 zijn we een andere weg ingeslagen met de Kachalu coöperatie met als doel: verbetering van de kwaliteit van de koffie en een betere prijs voor de koffieboer, met als uitgangspunt 84 punten of hoger. Het is een bonussysteem waarbij de boer meer geld krijgt voor zijn koffie, als de kwaliteit gelijk staat aan 84 punten. Hoe hoger de score, hoe meer geld de boer ontvangt. Zo stimuleren wij samen met de coöperatie de koffieboer om zijn koffie naar een hoger niveau te tillen. Nu twee jaar op rij springen Rick, Barend en Dennis 3 meter de lucht in, bij het proeven van het sample. Je kan duidelijk proeven dat het bonussysteem werkt en dat daardoor de koffie ontzettend goed is.

Lees verderBijzondere samenwerking tussen Boot en de Kachalu Coöperatie
Koffie en zwangerschap

Als je zwanger bent, word je overspoeld door adviezen en informatie over wat je wel of juist niet mag eten en drinken. Ook over koffie wordt veel gesproken en geschreven. Hoeveel kopjes koffie mag je tijdens je zwangerschap? En hoeveel koffie mag je als je baby geboren is en je borstvoeding geeft? Iedere website of deskundige zegt iets anders. Hieronder vind je alle informatie over koffie tijdens de zwangerschap en daarna.

Lees verderKoffie en zwangerschap
Boot Koffie Voetbal Team – Onze selectie
Zondag 13 juni speelt het Nederlands elftal. Een ideaal moment om ons eigen Boot Koffie elftal aan jullie voor te stellen. Coach Barend Boot heeft er lang over nagedacht en de afvallers een onpersoonlijk appje gestuurd ;-), en dit sterrenteam is het geworden!
Lees verderBoot Koffie Voetbal Team – Onze selectie
10% korting op Koningsdag

Om Koningsdag extra te vieren geeft Boot Koffie alleen vandaag 10% korting* op jouw bestelling in de webwinkel. Geef kortingscode: koning10 in op de afrekenpagina. Geluk door smaak!

Lees verder10% korting op Koningsdag
10 dingen te doen met koffiedik
Duurzaamheid is de toekomst, daar hoef je geen koffiedik voor te kijken. Daarom hebben we 10 dingen op een rijtje gezet die je kunt doen met koffiedik. Zet een overheerlijke kop koffie, lees de blog en ga aan de slag!
Lees verder10 dingen te doen met koffiedik

Producten 1 tot 6 van 20 in totaal

Toon per pagina