Winkelwagen

Algemeen

Top Twee Koffiediner: Het Lokaal, Boot Koffie en Capriole Café slaan handen ineen

Twee restaurants, twee chef-koks, twee koffiebranders en één plantaardig menu met koffie. Restaurants Het Lokaal samen met Boot Koffie uit Amersfoort en Capriole Café uit Den Haag slaan de handen ineen. Dit doen zij van 9 tot en met 12 november tijdens het Top Twee Koffiediner.

Lees verderTop Twee Koffiediner: Het Lokaal, Boot Koffie en Capriole Café slaan handen ineen
Decafé koffie: de smaak van goede koffie, maar dan zonder cafeïne

In koffie zit cafeïne. Dit is een stof die in verschillende planten zit, maar bijvoorbeeld ook in koffiebonen. Het stofje zorgt ervoor dat jij minder vermoeid bent. Bij kleine hoeveelheden, zo'n een à twee kopjes koffie per dag, is het zelfs goed voor de concentratie. Het nemen van te veel koffie kan ook nadelen hebben. Zo kan je rusteloos worden of hoofdpijn krijgen. Wil je dat nu voorkomen, maar toch genieten van een lekker kopje koffie? Dan is er cafeïnevrije koffie, ook wel decafé genoemd

Lees verderDecafé koffie: de smaak van goede koffie, maar dan zonder cafeïne
Korting bij Boot Koffie

Waarom korting? Boot Koffie wil toch juist een betere prijs realiseren voor de koffieboeren?

We betalen alle kortingsacties uit onze eigen marge en zullen nooit een deel van de acties afwentelen op onze koffieboeren.

Wil je op de hoogte blijven van onze (kortings)acties? Registreer je dan voor onze nieuwsbrief, dan brengen we jou al eerste op de hoogte.

Lees verderKorting bij Boot Koffie
Speel het Boot Koffiespel

Ga naar www.bootkoffiespel.nl, test jouw kennis van Boot Koffie en beantwoord de 3 vragen van het Boot Koffiespel.

Maak kans op een Moccamaster KBG Select filtermachine (kleur naar keuze) + 300 koffiefilters mét 1 jaar gratis Boot koffie t.w.v. € 599,00 of vele andere mooie prijzen! Doe zo vaak mee als je wilt! In de 1e week van september maken wij via social media en de nieuwsbrief de winnaars bekend. Elke deelnemer ontvangt direct al een presentje via de mail!

Lees verderSpeel het Boot Koffiespel
Sunshine Koffie Award 2022 - En de winnaars zijn...

Uit de vele inzendingen zijn 2 koffiesoorten gekroond tot Sunshine Koffie 2022... Bekijk hier welke 2 soorten zijn gekozen tot lekkerste filter- en espressokoffie door jullie, onze fijnproevers.

Lees verderSunshine Koffie Award 2022 - En de winnaars zijn...
Boot Koffie maakt Colombia Kachalu klimaat neutraal

Leefbaar inkomen voor de koffieboer, de beste kwaliteit koffie en minimale milieu impact zijn wat Boot Koffie betreft de drie essentiële pijlers onder verantwoord ondernemen in de koffie wereld.

Nu zet Boot koffie de volgende stap. In samenwerking met de Climate Neutral Group reduceert Boot Koffie de klimaatimpact van de koffie tot nul!

Lees verderBoot Koffie maakt Colombia Kachalu klimaat neutraal

Producten 1 tot 6 van 31 in totaal

Toon per pagina