Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland

Zettips

Zettips - Premium Specialty Koffie Capsules

In deze zettips lees je hoe je het beste uit de Boot Premium Specialty Koffie Capsules haalt. Nu verkrijgbaar in de webwinkel en koffiewinkel in Baarn.

Geluk door smaak.

Lees verderZettips - Premium Specialty Koffie Capsules
Video 4 - Basis Latte Art

Video 4  - Hoe maak je latte art?
In onze vorige video hebben wij laten zien hoe je perfect melkschuim maakt voor bijvoorbeeld een overheerlijke cappuccino. In deze video leggen wij je de basis uit van het schenken van prachtige latte art figuren in de koffie.

Lees verderVideo 4 - Basis Latte Art
Video 3 - Basis Melk schuimen

Video 3 - Basis Melk schuimen
In onze vorige video hebben wij laten zien hoe je de maler goed instelt. In deze video leggen we jou hoe je perfect melkschuim maakt voor bijvoorbeeld een overheerlijke cappuccino, een Latte macchiato of een flat white. Oefen je mee?

Lees verderVideo 3 - Basis Melk schuimen
Video 2 - Hoe stel je de maler in?

Video 2 - Hoe stel je de maler in?

In de vorige video hebben wij laten zien hoe je een espresso maakt. In deze video leggen we jou uit hoe je deze kan perfectioneren door de maler goed in te stellen.

Oefen je mee?

Lees verderVideo 2 - Hoe stel je de maler in?
Een cafetière/ duwpot wat is dat?

Een cafetière/ duwpot wat is dat?
Het principe is heel eenvoudig. Een glazen cilinder wordt gevuld met (vers geroosterde) grof gemalen koffie. Hierop wordt heet water gegoten dat gekookt heeft. Let op! Het water moet van de kook af zijn, zo'n 93 graden. De koffie en het water moeten goed gemengd worden met een lepel. Dit mengsel laat je zo'n 4 minuten trekken. Nu ga je de filterzeef-eenheid (=metalen zeef) met weinig kracht naar beneden duwen. Doe dit altijd rustig! Je wilt immers voorkomen dat het hete water uit de duwpot op jouw handen of elders terecht komt. Hmm, jouw koffie is nu al klaar om geschonken worden.

Lees verderEen cafetière/ duwpot wat is dat?
Video 1 - Hoe maak je een espresso?

Omdat wij op dit moment geen workshops mogen geven hebben wij een reeks van 4 video's voor jou opgenomen. In de eerste video laten wij je zien hoe jij de perfecte espresso thuis kunt bereiden.

Lees verderVideo 1 - Hoe maak je een espresso?

Producten 1 tot 6 van 12 in totaal

Toon per pagina