- Gratis verzending in NL vanaf €25
- Voor 14:00 besteld, morgen in huis
- Levering Benelux & Duitsland
- Veilige betaalmethodes
Zettips

Video 3 - Hoe stel je de maler in?
In onze vorige video hebben wij laten zien hoe je de maler goed instelt. In deze video leggen we jou hoe je perfect melkschuim maakt voor bijvoorbeeld een overheerlijke cappuccino, een Latte macchiato of een flat white. Oefen je mee?

Video 2 - Hoe stel je de maler in?
In de vorige video hebben wij laten zien hoe je een espresso maakt. In deze video leggen we jou uit hoe je deze kan perfectioneren door de maler goed in te stellen.
Oefen je mee?

Een cafetière/ duwpot wat is dat?
Het principe is heel eenvoudig. Een glazen cilinder wordt gevuld met (vers geroosterde) grof gemalen koffie. Hierop wordt heet water gegoten dat gekookt heeft. Let op! Het water moet van de kook af zijn, zo'n 93 graden. De koffie en het water moeten goed gemengd worden met een lepel. Dit mengsel laat je zo'n 4 minuten trekken. Nu ga je de filterzeef-eenheid (=metalen zeef) met weinig kracht naar beneden duwen. Doe dit altijd rustig! Je wilt immers voorkomen dat het hete water uit de duwpot op jouw handen of elders terecht komt. Hmm, jouw koffie is nu al klaar om geschonken worden.

Omdat wij op dit moment geen workshops mogen geven hebben wij een reeks van 4 video's voor jou opgenomen. In de eerste video laten wij je zien hoe jij de perfecte espresso thuis kunt bereiden.

Wij raden je aan om de koffie in de originele Boot verpakking, of in een luchtdichte bus, op een koele en droge plek te bewaren. Druk de sluitstrip op de Boot 250 grams verpakking goed dicht. Gebruik je een Boot kilozak? Rol dan de kilozak op tot waar de bonen zitten en zet er een klem op. Was een luchtdichte bus regelmatig uit om oude geuren te verwijderen. Zorg dat de koffie niet in aanraking komt met andere voedingsmiddelen of vocht, want ze neemt snel geurtjes op.
