Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland

Artikelen

Prijswijzigingen per 1 november 2021

We zullen gelijk maar met de deur in huis vallen: per 1 november 2021 gaat de prijs van de koffie omhoog. We hebben dit zolang mogelijk uitgesteld (vanwege Corona), maar zijn nu op een punt gekomen dat we genoodzaakt zijn dit nu wel te wijzigen.

Lees verderPrijswijzigingen per 1 november 2021
De 3 c’s: corona lepel, de corona kop en Coffee For Peace
Eind februari reisde ik naar Colombia. Ik ging als jurylid proeven in de finale van winnende lokale koffieboeren van de competities “The Best Coffee of Antioquia” en “The Best Coffee of Cauca”. Het zijn jaarlijkse wedstrijden waar vooraanstaande koffiebranders uit alle werelddelen worden uitgenodigd. De deelnemende koffieboeren, de meesten hebben maar 0,5 tot 1,5 hectare koffie, wonen en werken in gebieden waar (tot voor kortgeleden nog) de Colombiaanse cocaïnemaffia de dienst uitmaakt. Zij speelt lokaal een prominente, manipulatieve rol naar de boeren om hen te pressen coca-planten te verbouwen.
Lees verderDe 3 c’s: corona lepel, de corona kop en Coffee For Peace
Filterkoffie drinken met Barend Boot
Met onze aanwijzingen en aanpak, specialty koffie van Boot en een filtermachine van Moccamaster of Espressions Junior gaat er een zintuiglijke koffiewereld voor je open. Proef anders.
Lees verderFilterkoffie drinken met Barend Boot
Dinsdag 4 juni 2019 –  Kleine koffieboeren uit Midden- en Zuid-Amerika op bezoek bij BOOT Koffie

BOOT Koffie ontvangt op dinsdag 4 juni van 14.00 tot 16.00 uur twaalf kleine koffieboeren uit Midden- en Zuid-Amerika in haar winkel in Baarn. Belangrijk onderdeel van het middagprogramma is een groepsgesprek...

Lees verderDinsdag 4 juni 2019 – Kleine koffieboeren uit Midden- en Zuid-Amerika op bezoek bij BOOT Koffie

4 producten(en)

Toon per pagina