Winkelwagen

Koffie

Koffie Hot Spot - De Veldkeuken, Bunnik

Op het prachtige landgoed Amelisweerd in Bunnik bevindt zich een ware culinaire schat: De Veldkeuken. Opgericht in 1999 door Juliette Borggreve en René van der Veer, begon dit restaurant als een bescheiden fietskar met huisgemaakte lekkernijen voor wandelaars. Vandaag de dag is De Veldkeuken uitgegroeid tot een bloeiend biologisch restaurant met een eigen bakkerij, vergaderruimte en landgoedwinkel. Met een 100% EKO horeca keurmerk gebruikt De Veldkeuken uitsluitend lokale en biologische ingrediënten voor hun heerlijke ontbijtjes, lunches, taarten en borrelhapjes.

Lees verderKoffie Hot Spot - De Veldkeuken, Bunnik
De Kunst van het Blenden

De Bio Blend heeft het beste van beide werelden, de zoete tonen van chocolade en gedroogd fruit van de Colombia Kachalu en de intensiteit en de body van de Indonesia Sumatra. Het resultaat is een mooie gebalanceerde en krachtige koffie.

Lees verderDe Kunst van het Blenden
Een waardevolle ontdekking

Deze maand drink je de Panama Birdsong Espresso en Panamaria filter extra voordelig en delen wij het verhaal achter de koffie. In de wereld van koffie is Panama misschien niet zo bekend, maar als je op zoek bent naar een hoogwaardige en complexe koffie met veel zoetheid, dan is Panama een waardevolle ontdekking.

Lees verderEen waardevolle ontdekking
Het Amsterdam Coffee Festival 2024 - 4 t/m 6 april

Kom je koffie bij ons drinken op het ACF? We delen een stand met WeCup en verder vind je ons bij San Remo Coffeemachines, De Koffieschool (Barista opleidingen & trainingen) en Holland Jersey (Duurzame melk). Kom proeven! We vertellen je graag meer over onze prachtige koffiesoorten en de werkwijze van de boeren. Geluk door smaak.

Lees verderHet Amsterdam Coffee Festival 2024 - 4 t/m 6 april
Zaterdag 23 Maart - Proefdag Koffie Winkel

Zaterdag 23 maart organiseren wij weer een proefdag in de Koffie Winkel aan de Laanstraat 49 in Baarn. We gaan je verschillende mooie filterkoffies uit ons vaste assortiment laten proeven en.... wij introduceren onze nieuwste Limited Edition. De Panama Hartmann Natural - Limited Edition - Filter.

Lees verderZaterdag 23 Maart - Proefdag Koffie Winkel
De Perfecte Espresso

Deze maand is de Brazil Santos Espresso onze koffie van de maand. Laat je betoveren door de Braziliaanse koffie en zet deze koffie precies zoals jij hem lekker vindt. Wij helpen je op weg in dit avontuur vol smaak en passie!

Lees verderDe Perfecte Espresso

Producten 1 tot 6 van 58 in totaal

Toon per pagina