Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland

Koffie

TOUR DOOR HEEL NEDERLAND: “bijzonder moment, horeca weer open”!

Vandaag voelt toch wel als een speciale dag. Daarom hier een lijstje met onze overheerlijke koffie die je op bijzondere locaties door heel Nederland kan drinken! Lees meer...

Lees verderTOUR DOOR HEEL NEDERLAND: “bijzonder moment, horeca weer open”!
Corona, de koffieboon en het leven van koffieboeren in Colombia

Hier in Nederland zuchten we onder de stress die corona met zich meebrengt. Voorzichtig zijn, afstand houden en niemand aanraken - dat hakt er in. Dat gaat onder de huid zitten. Daarom zijn we maar wat blij dat we een vaccinatie krijgen. En nog blijer zijn we dat we binnenkort weer kunnen gaan leven, nu de gevaren van besmetting afnemen!

Lees verderCorona, de koffieboon en het leven van koffieboeren in Colombia
Hoe wordt koffie cafeïnevrij gemaakt?

Boot kiest bewust voor een volledig natuurlijk en biologisch gecertificeerd proces voor het cafeïnevrij maken van koffie. Er komen geen chemische middelen aan te pas. Cafeïnevrij geluk door smaak!

Lees verderHoe wordt koffie cafeïnevrij gemaakt?
Boot Koffie & 5 jaar Het Lokaal

Het Lokaal is voor ons meer dan alleen een werkplek. Het is een gezamenlijke plek waar wij, net als de andere ondernemers, onze passie kunnen delen en mensen kennis kunnen laten maken met onze koffie. In de koffiebranderij proef, ruik en ervaar je hoe mooi koffie kan smaken. 

Lees verderBoot Koffie & 5 jaar Het Lokaal
Toen acteur Dragan Bakema Boot Koffie ontdekte

Toen wij acteur Dragan Bakema vroegen of hij wilde meedoen aan een coffee cupping antwoordde hij enthousiast "ja graag". Wij stuurde hem de Panamaria Espresso en geïnspireerd schreef hij op zijn instagram een prachtig verhaal over zijn kennismaking met Boot Koffie. Geluk door smaak.

Lees verderToen acteur Dragan Bakema Boot Koffie ontdekte
Video 4 - Basis Latte Art

Video 4  - Hoe maak je latte art?
In onze vorige video hebben wij laten zien hoe je perfect melkschuim maakt voor bijvoorbeeld een overheerlijke cappuccino. In deze video leggen wij je de basis uit van het schenken van prachtige latte art figuren in de koffie.

Lees verderVideo 4 - Basis Latte Art

Producten 1 tot 6 van 39 in totaal

Toon per pagina