Winkelwagen

Koffie

Waarom wordt cafeïnevrije koffie zo ondergewaardeerd?

Bij Boot Koffie wordt er ontzettend veel aandacht besteed aan de Colombia Kachalu Cafeïnevrij Organic Espresso. Het doel: een cafeïnevrije koffie waarbij de smaak optimaal blijft! De Colombia Kachalu Cafeïnevrij is een prachtig voorbeeld van een koffie waarbij je niet eens zal proeven dat er geen cafeïne in zit. Dus, als je je cafeïne-inname wilt verminderen, proef het zelf en laat je overtuigen!

Lees verderWaarom wordt cafeïnevrije koffie zo ondergewaardeerd?
Quick Mill Machinedag - Zaterdag 30 september

Op zaterdag 30 september organiseren wij de Quick Mill machinedag in de Koffie Winkel in Baarn. Onze barista's demonstreren hoe jij met deze onverwoestbare espressomachines de mooiste koffie zet en hoe je ze optimaal kunt onderhouden. En wij hebben een exclusieve aanbieding...

Lees verderQuick Mill Machinedag - Zaterdag 30 september
AEROPRESS KAMPIOENSCHAPPEN

Afgelopen zaterdag waren de Dutch Aeropress kampioenschappen van 2023, en wat was het leuk en spannend! 48 deelnemers streden om het Nederlands kampioenschap en het felbegeerde ticket naar Melbourne, Australië. Daar komen 62 landen samen om te strijden om het wereldkampioenschap. Onze Indra, Rick, Barend en Matthijs van Het Lokaal deden mee, dus was het spannender dan ooit tevoren. Bij de Aeropress kampioenschappen krijgt iedereen dezelfde koffie, en draait het echt om het perfecte recept te vinden. Je kunt je hier als barista dus echt onderscheiden. Want waar is de jury naar op zoek? Is het zoetheid? Is het complexiteit? Of moet vooral een dikke body goed te proeven zijn?

Lees verderAEROPRESS KAMPIOENSCHAPPEN
De gelukkige winnares van Het Boot Koffiespel

Het Boot Koffiespel is altijd spannend, want de winnaars worden blind gekozen. Het was puur toeval dat mevrouw Van Stralen uit Baarn komt en al jarenlang trouw de koffie van Boot drinkt. "Als we ergens gaan koffiedrinken, kijken we altijd even of ze daar Boot Koffie schenken", aldus mevrouw. Ze is duidelijk een echte liefhebber!

Lees verderDe gelukkige winnares van Het Boot Koffiespel
50 jaar 'Geluk door smaak'

Begin deze maand was de jubileumdag in de koffiewinkel in Baarn; Boot Koffie bestaat 50 jaar! 50 jaar geleden was het al buitengewoon uniek om een onderneming te beginnen in de koffie die de kwaliteit en het leven van de boer voorop zet. Het jubileum werd groots gevierd met diverse activiteiten, zoals (koffie)zaklopen en een demonstratie koffiebranden (wat een heerlijke geur!).

Lees verder50 jaar 'Geluk door smaak'
Prijswijziging per 31 mei 2023

Per woensdag 31 mei 2023 zullen wij een prijswijziging doorvoeren. Gemiddeld zal de verhoging zo'n 8% zijn. Dit betekent voor jou ongeveer € 0,02 per gezet kopje.

De reden voor deze prijsstijging is dat wij nog steeds te maken hebben met uitdagingen die lokaal en in de wereld spelen. De klimaatveranderingen blijven hun doorwerking hebben op de productie van koffie bij de boeren van wie wij koffie importeren.

Lees verderPrijswijziging per 31 mei 2023

Producten 1 tot 6 van 41 in totaal

Toon per pagina