Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland
  • Veilige betaalmethodes

Koffie

SPEEL HET BOOT KOFFIESPEL

Ga naar www.bootkoffiespel.nl en beantwoord de 3 vragen van het Boot Koffiespel en maak kans op een Jura E8 Dark Inox espressomachine + 1 jaar gratis koffie t.w.v. € 1585,00 of vele andere mooie prijzen! Doe zo vaak mee als je wilt! Weet jij de juiste antwoorden?

Lees verderSPEEL HET BOOT KOFFIESPEL
Heimwee naar geur - Artikel koffieTcacao nr. 35

Net nog voor de lockdown besluit ik op de valreep naar Colombia af te reizen voor een koffieproeverij in het kader van ons Coffee for Peace-project. Ik ben uitgenodigd als hoofdjurylid te fungeren van een panel met ervaren, mondige proevers. Een eer en een plezier, want vooral discussiëren en samen interpreteren van smaakprofielen vind ik ronduit fascinerend. Het evenement wordt gehouden op een prachtige hacienda niet al te ver van Medellín. Aan het einde van het koffiegelag, na zo’n drie dagen intens ruiken en slurpen, volgt de veiling van de allerbeste lots. In de veilingzaal beland ik in een waarachtig Colombiaans pandemonium. Achterin zo’n zestig jubelende koffieboeren uit schilderachtige dorpen zoals Caicedo en Urrao en voorin ruim twintig ietwat beduusde internationale koffieproevers. En dan begint de veiling!

Lees verderHeimwee naar geur - Artikel koffieTcacao nr. 35
Cold Brew Recept
Een Cold Brew zet je met de lekkerste filterkoffie en de juiste tools van Boot.
Lees verderCold Brew Recept
Nu verkrijgbaar -  Rwanda Gatatu Washed Limited Edition
De tweede limited edition koffie van Abdullah, de Rwanda Gatatu Washed. Deze gewassen espresso koffie is mooi fris en past bij warm weer. Een makkelijk drinkbare espressokoffie en toegankelijk. Met appel, perzik, en citroen in de boventonen en daarbinnen caramelachtige kruiden.
Lees verderNu verkrijgbaar - Rwanda Gatatu Washed Limited Edition
Aanpassing dienstverlening door Corona omstandigheden

Update donderdag 9 april 2020
Vanaf vandaag maken wij het winkelen in de webshop voor onze klanten nog makkelijker. Bij orders boven EUR 25 rekenen wij met ingang van donderdag 9 april 2020 geen verzendkosten. 

Lees verderAanpassing dienstverlening door Corona omstandigheden
Eindelijk – Het koffieboek “De prijs van mijn koffie” is beschikbaar
Vanaf aanstaande vrijdag is het koffieboek van Bregje Deben en Demian van der Reijden te verkrijgen. De officiële presentatie zou plaats vinden op het Amsterdam Coffee Festival – maar het festival is afgelast.
Lees verderEindelijk – Het koffieboek “De prijs van mijn koffie” is beschikbaar

Producten 1 tot 6 van 23 in totaal

Toon per pagina