Winkelwagen

Beurzen

Het Amsterdam Coffee Festival 2024 - 4 t/m 6 april

Kom je koffie bij ons drinken op het ACF? We delen een stand met WeCup en verder vind je ons bij San Remo Coffeemachines, De Koffieschool (Barista opleidingen & trainingen) en Holland Jersey (Duurzame melk). Kom proeven! We vertellen je graag meer over onze prachtige koffiesoorten en de werkwijze van de boeren. Geluk door smaak.

Lees verderHet Amsterdam Coffee Festival 2024 - 4 t/m 6 april
BOOT Koffie start 2024 met de Horecava -  8 t/m 11 Januari – RAI Amsterdam

Ben jij de ondernemer die...
Gelukkig wordt van hoge kwaliteitsproducten in jouw zaak?
Daarbij het liefst de beste koffie serveert?
Wil bijdragen aan een betere (koffie)wereld zonder in te boeten op smaak?
Dan nodigen Vincent, Alejandro, Stefan en Darja je uit om samen een kop koffie te drinken bij de Coffee Concepts – Stand 12.CC.04

Lees verderBOOT Koffie start 2024 met de Horecava - 8 t/m 11 Januari – RAI Amsterdam
Amsterdam Coffee Festival 2023 - 30 maart t/m 1 april

Vanaf donderdag 30 maart is het eindelijk weer zover, hét feest voor iedere koffieliefhebber! Het Amsterdam Coffee Festival.

Lees verderAmsterdam Coffee Festival 2023 - 30 maart t/m 1 april
AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK

Wat een koffiefeest was het afgelopen Amsterdam Coffee Festival! Na 3 jaar konden we eindelijk weer onze koffie aan liefhebbers laten proeven, ons verhaal vertellen en natuurlijk iedereen uit de koffiewereld weer ontmoeten. Dit is waar wij het voor doen en waar onze koffieharten sneller van gaan kloppen; De mooiste koffie uit naam van de koffieboer onder de mensen brengen.

Lees verderAMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK
Kachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival

De organic Kachalu koffie uit Colombia wordt echt succesvol ontvangen op het ACF, vertelt Florian brander bij Boot. Een mooie honingachtige zoetheid en gebalanceerd in de espresso en americano, lungo of gewone koffie hoor ik bij de Boot stand rondom me zeggen. En ook krijgen de Kachalu koffieboeren een extra bonus betaald voor hun 84+ specialty koffie kwaliteit. Dit resulteert in hele mooie smaken.

Lees verderKachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival
Amsterdam Coffee Festival 2022 - 31 maart t/m 2 april

Donderdag 31 maart is het eindelijk weer zover, hét feest voor iedere koffieliefhebber! Het Amsterdam Coffee Festival. De afgelopen jaren leek het elke keer door te gaan maar werd het helaas geannuleerd door de Corona maatregelen. Dit jaar gaat het door!

Lees verderAmsterdam Coffee Festival 2022 - 31 maart t/m 2 april

Producten 1 tot 6 van 7 in totaal

Toon per pagina