Winkelwagen

Beurzen

AMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK

Wat een koffiefeest was het afgelopen Amsterdam Coffee Festival! Na 3 jaar konden we eindelijk weer onze koffie aan liefhebbers laten proeven, ons verhaal vertellen en natuurlijk iedereen uit de koffiewereld weer ontmoeten. Dit is waar wij het voor doen en waar onze koffieharten sneller van gaan kloppen; De mooiste koffie uit naam van de koffieboer onder de mensen brengen.

Lees verderAMSTERDAM COFFEE FESTIVAL - EEN TERUGBLIK
Kachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival

De organic Kachalu koffie uit Colombia wordt echt succesvol ontvangen op het ACF, vertelt Florian brander bij Boot. Een mooie honingachtige zoetheid en gebalanceerd in de espresso en americano, lungo of gewone koffie hoor ik bij de Boot stand rondom me zeggen. En ook krijgen de Kachalu koffieboeren een extra bonus betaald voor hun 84+ specialty koffie kwaliteit. Dit resulteert in hele mooie smaken.

Lees verderKachalu koffie succes op Amsterdam Coffee Festival
Amsterdam Coffee Festival 2022 - 31 maart t/m 2 april

Donderdag 31 maart is het eindelijk weer zover, hét feest voor iedere koffieliefhebber! Het Amsterdam Coffee Festival. De afgelopen jaren leek het elke keer door te gaan maar werd het helaas geannuleerd door de Corona maatregelen. Dit jaar gaat het door!

Lees verderAmsterdam Coffee Festival 2022 - 31 maart t/m 2 april
AFGEZEGD Amsterdam Coffee Festival 2020

AFGEZEGD: Amsterdam Coffee Festival 2020

Uit voorzorg heeft de organisatie van het Amsterdam Coffee Festival besloten het evenement niet door te laten gaan. Wij hebben onze stand al weer afgebroken. Wil jij toch graag eens rechtstreeks contact met ons? Of gewoon een door onze barista’s gezet kopje van de mooiste koffie drinken? Kom ons dan opzoeken in onze koffiewinkel op de Laanstraat in Baarn. Uiteraard blijven onze drie prachtige ACF pakketten tot en met 1 april 2020 beschikbaar (beloofd is beloofd). Proef ons verhaal, niet bij het ACF, maar in onze winkel in Baarn of gewoon thuis. Geluk door smaak!

Lees verderAFGEZEGD Amsterdam Coffee Festival 2020

4 producten(en)

Toon per pagina