Bestelling & levering

Een bestelling plaatsen
Om een bestelling te plaatsen op onze website heb je een account nodig. Log in op jouw account of, als je er nog geen hebt, kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken. Volg dan de stappen zoals aangegeven op het scherm. Ook voor toekomstige bestellingen kun je dit account gebruiken.

Verzending of afhalen van een bestelling
Van maandag tot en met donderdag geldt: ‘Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen jouw bestelling in huis’. Bestel je van vrijdag tot en met zondag dan ontvangt je jouw bestelling uiterlijk de tweede werkdag na het plaatsen van de bestelling op het door jou aangegeven adres. Kies je er voor om de bestellingen af te halen in de koffiewinkel aan de Laanstraat 49 in Baarn, dan kun je de bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) na 16.00 uur afhalen.

Wij doen er alles aan om alle bestellingen binnen de verwachte levertijd bij jou af te leveren. De beschikbaarheid en de bezorging van de bestellingen kunnen wij helaas niet in alle gevallen garanderen.

Verzendkosten

Nederland
Bij bestellingen onder de € 50,00 wordt € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Vanaf € 50,00 rekent Boot Koffie geen verzendkosten voor jouw bestelling. Gratis verzenden geldt alleen voor 1 bestelling met 1 afleveradres, meerdere bestellingen kunnen niet gecombineerd worden.

De speciale koffie enveloppen (inhoud 200 gram) worden gratis verzonden. Ze kunnen door de brievenbus.

België en Luxemburg
Voor België en Luxemburg gelden dezelfde bestelcondities als Nederland alleen bedragen de verzendkosten € 7,42 bij bestellingen onder de € 75,00. Jouw bestelling wordt uiterlijk de derde werkdag na het plaatsen van de bestelling op het door jou aangegeven adres bezorgd.

Voor de verzending van de speciale koffie enveloppen (inhoud 200 gram) rekenen wij een bijdrage van € 5,25. De enveloppen passen door de brievenbus.

Navigatie