Update dinsdag 15 december 2020


Beste Boot Koffie klant,

Uiteraard blijven wij jou voorzien van de mooiste koffie en andere producten zodat jij kunt blijven genieten. Graag informeren wij jou op deze pagina over de aanpassingen in onze werkwijze.

Beschikbaarheid koffie
Onze branderij blijft gewoon de mooiste koffie branden. Wij blijven leveren, maar zijn afhankelijk van onze logistieke partners.

Webwinkel bootkoffie.nl
De Boot Koffie webwinkel is 24/7 open zodat jij altijd jouw bestelling kunt doen. Alle bestellingen worden op hygiënische wijze volgens de RIVM richtlijnen in ons magazijn verwerkt en verzonden. Houd rekening met onze aangepaste leveringsvoorwaarden en bezorgtijden.

Koffiewinkel in Baarn
Er wordt koffie geschonken en coffee to go verkocht, niet binnen opdrinken, het terras is geopend, maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel en alleen betalen met pin. Machines en andere producten blijven ook gewoon verkrijgbaar. Bestellen in de webwinkel en afhalen in de koffiewinkel in Baarn blijft gewoon mogelijk. Heb je vragen of wil je bestellen in de winkel? Mail dan naar barista@bootkoffie.nl.

Wederverkopers Boot Koffie
Op de wederverkoperspagina vind je een overzicht van verkooppunten bij jou in de buurt. Bekijk altijd goed of neem direct contact op met de locatie om na te gaan of deze geopend is en de door jou gewenste producten beschikbaar zijn. Ook veel van deze verkooppunten hebben een webwinkel.

Zakelijke klanten

Onze verkoopafdeling is telefonisch bereikbaar voor advies en bijstand. De telefoonnummers en e-mailadressen van de verkoopmedewerkers staan op onze website bootkoffie.nl onder het kopje “Voor Bedrijven”.

Workshops, trainingen en proeverijen

Er worden tot nader bericht geen trainingen of proeverijen gegeven. Iedereen die een plek heeft gereserveerd en betaald, wordt op een later moment opnieuw ingedeeld.

Algemeen
Heb je vragen over bestellingen, mail ons onder het e-mailadres bestellingen@bootkoffie.nl
Boot koffie is voor je vragen bereikbaar per telefoon en e-mail.

Bedankt voor jullie begrip en vertrouwen in Boot Koffie.
Barend Boot en zijn team wensen iedereen heel veel sterkte in deze bijzondere tijd.