Winkelwagen

  • Levering in de Benelux
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Veilige betaalmethodes

Koffie voor kantoor

Geluk door smaak. Barend Boot heeft met BOOT Koffie al sinds 1973 een sterk sociale missie gericht op eerlijke koffie: iedereen gelukkig maken met de smaak van koffie, de naam van de koffieboer bekend maken en meehelpen om de leefomstandigheden op de koffieplantage te verbeteren door een rechtvaardige inkoopprijs.

Als voorloper op het gebied van specialty coffee begonnen wij ruim 45 jaar geleden in Baarn. Nog steeds een familiebedrijf, zijn wij dan ook ontzettend trots dat er inmiddels zoveel mensen zijn die de koffie passie delen en daarnaast, net als wij, geven om sociaal verantwoorde kwaliteitskoffie. 

Passie voor koffie is wat leeft, maar nog meer de passie voor de mensen, de koffieboeren, achter de koffie. Hun verhaal en onze liefde voor het product, gecreëerd met ambacht, kennis en zuiverheid. 

En zo willen wij ook omgaan met jou, om via jou die ervaring ook aan je gasten, werknemers en klanten te kunnen geven. 

Wij hebben gedetailleerde informatie over de herkomst en plantage van de ongebrande 100% arabica koffiebonen. Daarnaast beschikken we over sociaal-culturele informatie in het gebied, zoals de leefomstandigheden van de koffieboeren, werknemers en de lokale bevolking. Wij vinden het belangrijk dat de koffieboeren eerlijk worden beloond en daarom kopen wij zoveel mogelijk rechtstreeks bij de boer in. Onze relaties met de koffieboeren gaan al vele jaren terug. Hun verhaal is ons verhaal geworden. 

Om dit extra te ondersteunen zorgen we ervoor jaarlijks projecten te kiezen waar een percentage van de omzet gedoneerd wordt. En daar kun jij ook onderdeel van zijn. De verbetering in de leefomstandigheden van de boeren die door een eerlijke prijs mogelijk wordt is het geluk dat jij proeft in jouw kop koffie.  

 

Koffie op je werk?

We laten je ook graag genieten van mooie koffie op je werk. Het vinden van de juiste machine, passend bij het aantal werknemers, hoort daarbij. Ook voor de kantoorbranche werken we met uitstekende leveranciers van volautomatische apparatuur samen, zodat je met 1 druk op de knop snel van heerlijke koffie wordt voorzien. Makkelijk in onderhoud en gebruik. Bij serieuze interesse kan er een proefplaatsing geregeld worden.

Mocht je vragen hebben, bel ons gerust. Wij zijn net zo overtuigd van de kwaliteit die wij leveren als van ons verhaal om de boeren te steunen. Van ons mag je kwaliteit en service verwachten. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij geven graag advies of komen graag bij je langs. Om ons verhaal te vertellen over koffie.

 

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld?
Vul dan onderstaand formulier in zodat wij je kunnen benaderen voor het maken van een afspraak.

Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij geven graag advies of komen graag bij je langs.

Barend Boot - Eigenaar
035 54 171 78 – barend@bootkoffie.nl

Darja Koster - Verkoop

06 55 36 03 97 – darja@bootkoffie.nl

Dennis van Zal - Verkoop
06 10 98 88 44 – dennis@bootkoffie.nl

Vincent van Dijk - Verkoop
06 46 10 32 27 - vincent@bootkoffie.nl