Winkelwagen

Koffie voor kantoor


De mooiste koffie op kantoor

Succes met Boot
Koffie werkt verbindend. En de mooiste koffie heeft een positief effect op het werkgeluk en versterkt daarnaast ook de teamspirit en de interactie op de werkvloer. Tevreden medewerkers zijn belangrijk in een organisatie die een duurzaam personeelsbeleid nastreeft.

Wist je dat een goede kop koffie in de top 3 staat van de meeste elementaire dingen die op het werk belangrijk zijn? Wij nemen daarom met jou de tijd om te proeven en kiezen wat bij jullie past en wat een eventuele geschikte machine daarbij zou zijn.

Meer informatie

De mooiste koffie uit naam van de Kofffieboer


Barend Boot heeft met Boot Koffie, al bijna 50 jaar, een sterke missie gericht op eerlijke koffie: iedereen gelukkig maken met de smaak van koffie, de naam van de koffieboer bekend maken en meehelpen met waardige leefomstandigheden op de koffieplantage.

De klanten van Boot Koffie weten dat koffieboeren in ontwikkelingslanden, waarvan wij met velen een lange relatie onderhouden, een rechtvaardige prijs hebben ontvangen. Een prijs die boeren in staat stelt te investeren in duurzame ontwikkeling, leefomstandigheden en kwaliteit van de koffie. Denk daarbij aan productiviteitsverbeteringen, een schoon milieu, goed onderdak, onderwijs en betere gezondheidszorg. Daarnaast is het Barend's streven dat koffie een zintuigelijke ervaring moet zijn. In alle opzichten – 'Geluk door Smaak'.

Boot Koffie verkoopt een uitgebreid assortiment van traceerbare, single origin, 100% arabica koffiebonen, ambachtelijk gebrand als espresso- en filterkoffie. We onderscheiden ons met biologisch gecertificeerde soorten, koffiesoorten uit diverse regio's, altijd tenminste 1 natural processed koffie en limited- en ultra limited editions.


De juiste koffie, aparatuur en servies

100% ontzorging
Kies een Boot Koffie businesspakket dat bij jouw onderneming past en op een vast moment worden de verse koffiebonen dan bij jou op kantoor geleverd.

Wij werken met uitstekende leveranciers van volautomatische apparatuur samen, zodat jij met 1 druk op de knop snel van heerlijke koffie kunt genieten. Makkelijk in onderhoud en gebruik.

Wil je tijdens het werk als een echte barista aan de slag met een espressomachine en koffiemolen? Dat kan natuurlijk ook!


Kies voor een zakelijk abonnement

Een zakelijk abonnement is uiteraard optioneel maar ontzorgt jou als ondernemer enorm.

Business Small
Vanaf 15 medewerkers

€ 345,50
Maandelijks


Vanaf € 0,20 per kopje per medewerker


Vanaf 12 kg per maand


Maandelijks verse koffielevering


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Meer informatie

Business Medium
Vanaf 25 medewerkers    

€ 575,50
Maandelijks


Vanaf € 0,20 per kopje per medewerker


Vanaf 20 kg per maand


Maandelijks verse koffielevering


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Meer informatie

Business Large
Vanaf 50 medewerkers      

€ 1150,50
Maandelijks


Vanaf € 0,20 per kopje per medewerker


Vanaf 40 kg per maand


Wekelijks verse koffielevering mogelijk


Vraag vrijblijvend een offerte aan


Meer informatie


Stel je vraag of maak een afspraak

Neem gerust contact op voor een advies of offerte op maat.

Darja Koster - Verkoop
+31 6 55 36 03 97 – darja@bootkoffie.nl

Dennis van Zal - Verkoop
+31 6 10 98 88 44 – dennis@bootkoffie.nl

Vincent van Dijk - Verkoop
+31 6 46 10 32 27 - vincent@bootkoffie.nl