Zondag 13 juni speelt het Nederlands elftal. Een ideaal moment om ons eigen Boot Koffie elftal aan jullie voor te stellen. Coach Barend Boot heeft er lang over nagedacht en de afvallers een onpersoonlijk appje gestuurd ;-), en dit sterrenteam is het geworden!

Heb je zelf een speler die je graag in dit Boot Koffie elftal had willen zien, bijvoorbeeld een koffie uit het verleden: Ethiopie Amaro Gayo, laat het coach Barend Boot weten!

Coach: Barend Boot
Verzorger: Cold Drip Koffie, dit magische water voorkomt ernstige blessures.

Boot Koffie elftal

KP: PRIDE OF THAILAND, op doel de meest ervaren speler van dit elftal. 31 jaar en nog niet van plan om te stoppen. Gelukkig maar!

LV: PANAMA BIRDSONG, vliegt over het veld. Zijn diversiteit komt uitermate goed tot zijn recht op de linkerflank. Deze speler van de Hartmann familie komt ieder jaar beter terug.

CV: COLOMBIA EL TRANSFORMADOR, heeft met een cupping score van 87,48 SCAA punten bewezen één van de sterkhouders te zijn. Omdat de oogst van deze koffie bijna op is, heeft de Colombia El Transformador aangekondigd binnenkort met een welverdiend voetbalpensioen te gaan.

CV: JAVA JAMPIT, is de koffie uit het assortiment met de meeste body. Dit komt goed uit, een goede centrale verdediger moet immers beschikken over genoeg man en duelkracht.

RV: PANAMARIA, een absolute hardloper in het assortiment. Met dit extreme loopvermogen bestrijkt de Panamaria dan ook de gehele rechterflank.

LM: SUMATRA, de intensiteit van 5/5 komt goed uit op het middenveld. Deze koffie deinst niet terug voor een pittig duel op het middenveld.

CM: BRAZIL SANTOS, deze koffie kan het best beschreven worden als karaktervol en uitdagend, eigenschappen die erg goed van pas komen als dé creatieve man op het middenveld.

RM: Premium Specialty Koffie Capsules, als nieuw speler in het team moesten de capsules zich eerst bewijzen voor het grote publiek. Dit is heel goed gelukt en inmiddels spelen ze met gemak en snelheid iedere tegenstander eruit.

LA: ETHIOPIË ORGANIC, het is algemeen bekend dat de betere hardlopers van de wereld uit Ethiopië komen. Coach Barend Boot hoefde dan ook niet lang na te denken en stelde de Ethiopië organic op aan de linkerflank.

SP: MYSTERY, Deze spits blijft op mysterieuze wijze aan de lopende band scoren. Wat zijn geheim is weet niemand. De mystery is niet meer weg te denken is uit dit team.

RA: COLOMBIA KACHALU CAFEÏNEVRIJ, Heeft geen cafeïne nodig om hard te rennen. Daarbij is deze speler een opvallende verschijning in het veld, aangezien er maar weinig van zijn soort zijn die zo in topvorm is.