Op vrijdag 30 september om 19.30 uur organiseren Dirk-Jan Stip (Cafe Corazon) en Barend Boot (Boot Koffie) een bijzondere koffieproeverij bij Cafe Corazon in Amersfoort. Het belooft een avond vol met liedjes en koffieverhaaltjes over smaak, teelt en oogst te worden. Let op! Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveren is gewenst.

Gedurende een gezellige avond leer je van alles over zetwijze, teelt en geschiedenis van koffie. Tussendoor serveren we vier bijzondere koffies, met een handleiding Dirk-Jan Stip (Cafe Corazon) hoe je deze smaken kunt onderscheiden. De avond is bedoeld voor iedereen die iets meer van koffie wil weten, maar niet per se zelf achter zo'n machine hoeft te staan.

Maar wacht even, want deze avond wordt zeer bijzonder. Want voor het eerst maken we er een echte show – met muziek – van! Verantwoordelijk voor de lezing is Dirk-Jan Stip (Cafe Corazon), maar het liedjesdeel plus verhalen, komen van meesterbrander Barend Boot. Barend is de leverancier van de koffie van Cafe Corazon. Wij werken al jaren samen aan het presenteren van goede koffie in de horeca, en nu zijn we voor het eerst een duo op de 'vloer'. Terwijl wij de koffie voor jullie zetten (en de lezing dus even op pauze gaat) is Barend aan de beurt. Hij heeft de afgelopen periode gewerkt aan bijzondere liedjes over koffie, smaak en teelt. Dat brengt hij theatraal en met overgave, waarbij hij zelf de piano speelt.

Kosten: € 10,00 en daar zit de koffie al bij in!
Tijden:
19:30 - 22:00

Reserveren kan via:

Dirk-Jan Stip - cultura@hetnet.nl
Barend Boot - barend@bootkoffie.nl

Locatie:
Coffee Corazon
Krommestraat 18
3811 CC Amersfoort

www.coffeecorazon.nl
Tel.: +31 33 465 6844