De nieuwe webwinkel van BOOT is live! Met veel plezier kunnen wij je mededelen dat de nieuwe webwinkel www.bootkoffie.nl live is! Lees onze nieuwsberichten over de missie van Boot (geluk door smaak) en het streven om de koffieboer een eerlijke prijs te betalen, maar ook over de introductie van nieuwe koffies, recepten of kies en bestel gewoon nog eenvoudiger jouw favoriete BOOT Koffie producten

Let op: nieuwe webshop = herstel of wijzig je wachtwoord!

Als je klant in de webwinkel bent dan zijn jouw volledige accountgegevens en e-mailadres overgezet. Vanuit privacy en veiligheidsoverwegingen was jouw bestaande wachtwoord echter versleuteld en dit kon niet worden overgezet. Daarom moet je eerst een nieuw wachtwoord aanmaken om opnieuw te kunnen bestellen. Lastig, maar wel een fijn idee dat jouw klantgegevens veilig worden bewaard!

Maak een nieuw wachtwoord aan

Klik op de bovenstaande link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je ontvangt daarna op het opgegeven e-mailadres een mail met daarin een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Let op! Soms belandt deze mail in de folder ongewenste mail, dus kijk ook even in die folder.
 
Ben je nog geen klant? Maak dan op de normale manier een nieuw account aan.

Bestel en maak kans op mooie prijzen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

  

Feest! Dus maak kans op fantastische prijzen!

Geluk door smaak is het motto van Boot Koffie. We lopen voor de troepen uit. Al meer dan 45 jaar leveren wij specialty koffie met een missie. Niet alleen in woord, maar vooral in daad. Daarmee bereiken we niet alleen jou met onze koffie. Ook bereiken we dat bijvoorbeeld in het noorden van Thailand meer dan 8000 mensen die niet langer afhankelijk zijn van de papaver teelt, maar een goed en stabiel bestaan hebben opgebouwd dankzij specialty koffie! Ook onze actieve betrokkenheid bij het nieuwe “Coffee for Peace” project in Colombia is een voortzetting van onze jarenlange betrokkenheid bij de lokale koffieboeren in Colombia. Lees hier meer over bij de Koffie van de Maand.
 
 
Barend Boot wil de klanten van Boot laten meedelen in zijn blijdschap over de nieuwe website en stelt enkele prachtige prijzen ter beschikking. Iedereen die in de periode van vier weken na de introductiedatum een bestelling plaatst, maakt automatisch kans op één van deze prachtige prijzen! Barend Boot zal eind september willekeurig de gelukkige winnaars selecteren.
 
De hoofdprijs is een gloednieuwe QuickMill 820 koffiemachine die door Barend Boot persoonlijk met één kilo van zijn favoriete Boot koffie wordt overhandigd! Naast het gebruiksklaar maken van de hoofdprijs zal Barend op inspirerende wijze de prijswinnaar meenemen in het verhaal van BOOT Koffie en vertellen over onze missie en onze leveranciers zodat jij ook geluk door smaak zult blijven ervaren.
 
De 2e prijs is een barista workshop waarin Dennis van Zal, onze barista die het lekkerste kopje koffie van Nederland heeft gezet tijdens de Misset Koffie Top 100, jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Hij neemt ook één kilo van zijn favoriete Boot koffie voor jou mee.
 
De 3e prijs een pakket van 3 kg koffie samengesteld met 3 verschillende BOOT toppers die op hun eigen manier het verhaal en de missie van Boot Koffie onderstrepen.

Daarnaast zijn er vijf troostprijzen bestaande uit drie 250 grams verpakkingen van verschillende BOOT toppers. Een fantastische manier om met verschillende smaken in aanraking te komen en hun verhaal te ervaren.

De winnaars worden via de nieuwspagina van de nieuwe website, de nieuwsbrief en social media bekent gemaakt.

Bestel en maak kans op mooie prijzen


Verbetering bestel-, betaal- en bezorgmogelijkheden
Het is nu nog eenvoudiger om je favoriete BOOT koffie producten te bestellen. Het menu is overzichtelijker geworden en met de keuzefilters kies je eenvoudig de gewenste verpakking, het land van herkomst of de intensiteit die bij jouw smaak past.

Ook de bezorgmogelijkheden zijn uitgebreid. Je kunt vanaf heden kiezen voor DHL – Thuislevering of Avondlevering en als dat niet past is afhalen op een dichtbij jouw thuisadres gelegen DHL – Afhaalpunt mogelijk. Ook afhalen in de koffiewinkel in Baarn blijft mogelijk.

Buiten de reguliere Ideal, alle credit-card, Pay-Pall, Bancontact en SOFORT Bankingbetaalmogelijkheden bieden wij nu ook Apple-Pay aan.