Vandaag was het eindelijk zover. In de gezellige koffiewinkel van Boot Koffie in Baarn werd de gelukkige winnares van het Boot Koffiespel feestelijk ontvangen om haar welverdiende hoofdprijs in ontvangst te nemen. En wat voor een prijs! Een prachtige Jura E8 Espressomachine stond klaar om door Barend Boot zelf aan mevrouw Van Stralen overhandigd te worden. Samen met de eerste kilo Colombia Kachalu Organic espresso van haar jaar gratis koffie.

Het Boot Koffiespel is altijd spannend, want de winnaars worden blind gekozen. Het was puur toeval dat mevrouw Van Stralen uit Baarn komt en al jarenlang trouw de koffie van Boot drinkt. "Als we ergens gaan koffiedrinken, kijken we altijd even of ze daar Boot Koffie schenken", aldus mevrouw. Ze is duidelijk een echte liefhebber!

Nogmaals van harte gefeliciteerd, mevrouw Van Stralen! U heeft deze fantastische prijs dubbel en dwars verdiend.

Wil jij ook kans maken op zo'n prachtige hoofdprijs?
Meld je dan aan voor onze mailinglijst. Op die manier laten wij jou direct weten als er weer een nieuw Boot Koffiespel of andere mooie actie is waar je aan kunt deelnemen. Ga naar www.bootkoffie.nl/mailing en schrijf je vandaag nog in!