Beste Boot Koffie klant,

Update donderdag 9 april 2020
Vanaf vandaag maken wij het winkelen in de webshop voor onze klanten nog makkelijker. Bij orders boven EUR 25 rekenen wij met ingang van donderdag 9 april 2020 geen verzendkosten. 

Voor ons allemaal is de huidige situatie die we nu ervaren nieuw en hopelijk een once-in-a-lifetime evenement. We moeten gaandeweg leren wat verstandig is en wat niet, wat we wel en niet moeten doen, en wat wel en niet werkt, rekening houdend met wat we mogen doen van de overheid.

De kans bestaat dat je in hectische tijden als deze wordt gebombardeerd met veel e-mails, kort en lang. Dit is niet alleen verwarrend, maar ook niet effectief. Wij houden onze berichtgeving kort, zakelijk en zo duidelijk mogelijk.

Beschikbaarheid koffie
Onze branderij blijft aan het werk voor mooie koffie voor thuis of op je bedrijf. Wij hebben voorraad groene koffie en verpakte gebrande koffie. Wij blijven leveren, maar zijn afhankelijk van onze logistieke partners. De aflevering van zakelijke en webwinkel bestellingen kunnen wij waarschijnlijk niet garanderen binnen één dag.

Opening Koffiewinkel in BaarnAangepaste openingstijden - Koningsdag maandag 27 april 2020
De Koffiewinkel aan de Laanstraat 49 te Baarn is op Koningsdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Openingstijden Koffiewinkel:
Maandag van 11.00 uur t/m 17.00 uur.
Dinsdag t/m zaterdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.


*Er wordt wel coffee to go verkocht, niet binnen opdrinken, het terras blijft gesloten, maximaal 5 klanten tegelijk in de winkel, alleen betalen met pin.

Wij verkopen (gemalen)koffiebonen, thee en artikelen om thuis de mooiste koffie (of thee) te zetten.

Let op: Wij verzoeken je om begrip wanneer dit aantal bereikt is en vragen je dan even te wachten totdat de winkel verlaten wordt door aanwezigen. Er kan vanwege hygiëne alleen met pin betaald worden.

Opening Webwinkel bootkoffie.nl
De Boot Koffie webwinkel is 24/7 open zodat jij altijd jouw bestelling kunt doen. Alle bestellingen worden op hygiënische wijze volgens de RIVM richtlijnen in ons magazijn verwerkt en verzonden.

Zakelijke klanten
Onze verkoopafdeling is telefonisch bereikbaar voor advies en bijstand. De telefoonnummers en e-mailadressen van de verkoopmedewerkers staan op onze website bootkoffie.nl onder het kopje “Voor Bedrijven”.

Workshops, trainingen en proeverijen

Er worden tot en met 28 april geen trainingen of proeverijen gegeven. Iedereen die een plek heeft gereserveerd en betaald, wordt op een later moment opnieuw ingedeeld. Er wordt geen geld gerestitueerd.

Algemeen

Heb je vragen over bestellingen, mail ons onder het e-mailadres bestellingen@bootkoffie.nl
Boot koffie is voor je vragen bereikbaar per telefoon en e-mail.

En dank aan iedereen voor jullie begrip dat wij, net als jullie, onze richting zullen moeten vinden op dit onbekende terrein. Barend Boot en zijn team wensen iedereen heel veel sterkte in deze bijzondere tijd.