Vandaag voelt toch wel als een speciale dag. Daarom hier een lijstje met onze overheerlijke koffie die je op bijzondere locaties door heel Nederland kan drinken!

De Kas (Amsterdam)

Verser dan bij restaurant De kas in Amsterdam ga je het niet krijgen! In de tuinen en in de kas worden circa 300 soorten groenten, kruiden en fruit gekweekt. Geoogst op het allerlaatste moment en daarna zo snel mogelijk verwerkt in de keuken.


Meer info:
https://www.instagram.com/p/CNM6Y-KlWco/


Kompaszaal (Amsterdam)

In 1956 werd deze plek opgericht als een eersteklas aankomst- en vertrek terminal voor scheepspassagiers. Tegenwoordig kun je in het gebouw aan het water genieten van cultuur, kunst en natuurlijk een overheerlijke kop koffie van Boot.


Meer info: https://www.instagram.com/p/BhruALLnc5Q/

 

(H)eerlijk Theetuin (aan de Amstel, Nieuwkoop)

Door de ligging aan een wandel- en fietspad is de (H)eerlijk theetuin dé ideale plek om te combineren met een dag in de buitenlucht. Ook de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met de grote speelplaats en de dieren. 


Meer info:
https://www.instagram.com/p/BwOvH9Eh-0c/

 

Lucca espressobar (ede)
Bij Lucca zijn ze naar eigen zeggen echte koffie freaks, van espresso tot Iced Americano en van Cortado tot Cold brew, voor de echte koffieliefhebber is het hier heerlijk vertoeven!


Meer info:
https://www.instagram.com/p/CPajdNMBJqk/

 

Zeeuwse Hemel (Zierikzee, Zeeland)
Ben je in Zierikzee? Vergeet dan zeker niet langs te gaan bij De Zeeuwse Hemel en bestel bij de koffie een schaaltje handgemaakte bonbons. Goede koffie en chocolade: blijer kun je ons niet maken!


Meer info: https://www.instagram.com/p/COOMlwKMPTX/

 

Coffee Culture (Naarden en Bussum)
Kies op een zonnige dag eens voor een koffietour in Naarden en Bussum! Ga langs bij de drie Coffee Culture vestigingen en geniet van heerlijke koffie in combinatie met verse appeltaart.


Meer info: https://www.instagram.com/p/BuvpvKth5sY/


Local Hoorn
Geniet bij Local Hoorn op het kleine, gezellige terras van heerlijke lokale gerechten. Bij de koffie zijn de huisgemaakte taarten een absolute aanrader. 


Meer info: https://www.instagram.com/p/CPBea2CsPTd/

 

Lunchcafe Lente (Roosendaal)
Loop als je in Roosendaal bent vooral lunchcafe Lente niet voorbij. Kies voor een high tea, of vraag of je er een high coffee van mag maken ;).


Meer info: https://www.instagram.com/p/BYDBDv2HD37/

 

Luttik (Alkmaar)
Luttik is naast boutique hotel ook een coffeebar en conceptstore. Het unieke van LUTTIK is dat alles wat er gebruikt wordt, wat er hangt of te zien is in het hotel, de coffeebar en de conceptstore te koop is!

Meer info: https://www.instagram.com/p/CJtVA5DDHGv/

 

De Bergerrie (Almere)
Blijf hier na de koffie vooral nog even hangen, als je de burgers eenmaal hebt geproefd zal je nooit meer anders willen!


Meer info: https://www.instagram.com/p/CMnFMSvnA_p/