De Koffie Winkel in Baarn viert een hele maand lang feest ter ere van het 50-jarig bestaan van Boot Koffie. En jij bent uitgenodigd om mee te vieren! Het enige wat je hoeft te doen is langskomen in de winkel en genieten van de mooiste koffiesoorten die Boot Koffie te bieden heeft. Elke zaterdag van de maand september laten wij je een bijzondere filterkoffie proeven.

3 BIJZONDERE DATA:


ZATERDAG 30 SEPTEMBER

Op zaterdag 30 september organiseren we de Quick Mill machinedag met demonstraties van onze barista's. Boot verkoopt al 50 jaar Quick Mill machines, en deze volgens veel klanten onverwoestbaar bij goed onderhoud. We laten je graag zien hoe je ze optimaal kunt verzorgen. Bij aankoop van een Quick Mill machine krijg je bovendien 1 kg koffie cadeau en een uitlegworkshop van een van onze barista's.

Programma:
10:00 uur > Demonstraties & uitleg van Quick Mill Espressomachines door onze barista's
Ontdek de verschillende kleuren, modellen, duurzaamheid, werking, onderhoud en techniek.

14:00 uur > Demonstraties & uitleg van Quick Mill Espressomachines door onze barista's
Opnieuw kun je de kleuren, modellen, duurzaamheid, werking, onderhoud en techniek van Quick Mill machines verkennen.

Gedurende de dag bieden we je ook de kans om de beste (filter)koffie te proeven. Kom langs en geniet van 'Geluk door smaak'.

ZATERDAG 9 SEPTEMBER
Koffieproefdag

ZATERDAG 2 SEPTEMBER
Cultureel Festival Baarn

Tijdens de september jubileummaand zijn er maar liefst 3 doorlopende acties (exclusief) in de koffie winkel die je niet wilt missen:Proef de unieke smaken, ontdek nieuwe aroma's en vier samen met ons dit bijzondere jubileum. Of je nu een echte koffieliefhebber bent of gewoon zin hebt in een gezellig uitje, de Koffie Winkel verwelkomt je graag.

Dus kom genieten van een maand vol feestelijkheden in de Koffie Winkel. We kijken ernaar uit om samen met jou te proosten op 50 jaar Boot Koffie!

BOOT Koffie Winkel
Laanstraat 49
3743 BB Baarn
Tel: +31 35 30 35 610
   Openingstijden Koffiewinkel:
Ma 11.00 uur tot 17.30 uur
Di t/m vr 08.30 tot 17.30 uur
Za 09.00 tot 17.00 uur