Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland
  • Veilige betaalmethodes

Blog

Enquête - Feedback voor Boot, korting voor jou
Vul jij voor ons een korte enquête in? Dan ontvang jij op het opgegeven e-mailadres een 10% kortingscode voor jouw eerst volgende bestelling in de webwinkel.
Lees verderEnquête - Feedback voor Boot, korting voor jou
Bijna verkrijgbaar -  Rwanda Gatatu Washed Limited Edition
Op korte termijn introduceren wij de tweede limited edition koffie van Abdullah, de Rwanda Gatatu Washed. Deze gewassen espresso koffie is mooi fris en past bij warm weer. Een makkelijk drinkbare espressokoffie en toegankelijk. Met appel, perzik, en citroen in de boventonen en daarbinnen caramelachtige kruiden.
Lees verderBijna verkrijgbaar - Rwanda Gatatu Washed Limited Edition
De 3 c’s: corona lepel, de corona kop en Coffee For Peace
Eind februari reisde ik naar Colombia. Ik ging als jurylid proeven in de finale van winnende lokale koffieboeren van de competities “The Best Coffee of Antioquia” en “The Best Coffee of Cauca”. Het zijn jaarlijkse wedstrijden waar vooraanstaande koffiebranders uit alle werelddelen worden uitgenodigd. De deelnemende koffieboeren, de meesten hebben maar 0,5 tot 1,5 hectare koffie, wonen en werken in gebieden waar (tot voor kortgeleden nog) de Colombiaanse cocaïnemaffia de dienst uitmaakt. Zij speelt lokaal een prominente, manipulatieve rol naar de boeren om hen te pressen coca-planten te verbouwen.
Lees verderDe 3 c’s: corona lepel, de corona kop en Coffee For Peace
Filterkoffie drinken met Barend Boot
Met onze aanwijzingen en aanpak, specialty koffie van Boot en een filtermachine van Moccamaster of Espressions Junior gaat er een zintuiglijke koffiewereld voor je open. Proef anders.
Lees verderFilterkoffie drinken met Barend Boot

4 producten(en)

Toon per pagina