Winkelwagen

Coffee for PeaceBestel jouw Coffee for PeaceBijna 50 jaar heeft Boot Koffie een warme, diepe relatie met Colombia. Een passie voor de smaak van Colombiaanse koffie. Een passie om de Colombiaanse koffieboeren te helpen in hun lokale ontwikkeling. Beiden komen samen in een nieuw project Coffee for Peace.

Coffee for Peace streeft naar structurele verbetering van de kwaliteit van Colombiaanse koffie door vakinhoudelijke koffietraining. Hierdoor kunnen de koffieboeren een betere prijs realiseren. Hoop op een beter bestaan wordt daadwerkelijk omgezet in een werkelijk perspectief op lange termijn. Maar ook opleidingen voor de gezinsleden van de koffieboer die leiden tot versterking van de sociale verbanden in de lokale gemeenschappen in het door de burgeroorlog verscheurde Colombia.

Betere economische omstandigheden bieden de koffieboeren het goede tegenwicht om te blijven kiezen voor aanplant en onderhoud van koffieplanten en niet in te gaan op de makkelijke verlokkingen van de coca maffia.

Met het drinken van deze koffie draag jij bij aan een beter bestaan van de Colombiaanse koffieboeren.

De koffie van het Coffee for Peace project is vanaf nu verkrijgbaar in de webwinkel van Boot Koffie, in de koffiewinkel in Baarn en bij een groot aantal wederverkopers.

Bekijk het assortiment:
www.bootkoffie.nl/koffiebonen/coffeeforpeace

Meer informatie:
www.coffeeforpeace.org