Winkelwagen

  • Gratis verzending in NL vanaf €25
  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Levering Benelux & Duitsland
  • Veilige betaalmethodes

Gemak. Eenvoud. Altijd kwaliteit. Boot Koffie ESE Servings / pads / sachetsWat zijn ESE servings / pads of sachets?

Boot Koffie levert naast haar assortiment gebrande bonen ook sachets (ook wel bekend als ESE servings of pads), vergelijkbaar maar toch weer anders dan de bekende senseo pads. ESE is de afkorting van “Easy Serving Espresso”, een oorspronkelijk door het Italiaanse Illy ontwikkeld systeem, dat inmiddels tot standaard is uitgegroeid. ESE sachets kunnen worden gebruikt in elke machine waar Illy espressopads in gebruikt kunnen worden, zoals de QuickMill 810. Let op: ESE sachets kunnen niet gebruikt worden in senseo apparaten (net zo goed als senso pads niet passen in een ESE apparaat).

Waarom ESE sachets gebruiken?
Gemak want de bonen zijn al op de juiste fijnheid gemalen. Eenvoud want het gewicht is precies afgemeten. Altijd kwaliteit want de koffie is met de juiste druk samengeperst. Oftewel, met dezelfde druk en doorlooptijd geeft ieder sachet exact dezelfde perfecte espresso. Geluk door smaak. Kopje na kopje, iedere keer weer.

De Boot Koffie ESE espresso sachets hebben per individuele verpakking precies één serving die exact de juiste afgewogen hoeveelheid koffie (ongeveer 7,8 gram) van de juiste maling bevat, tussen 2 lagen biologisch afbreekbare filterpapier met de juiste kracht in de correcte vorm is samengeperst en separaat luchtdicht verpakt zijn waardoor de versheid en smaak gegarandeerd blijft.

Welke smaken zijn als ESE sachets verkrijgbaar?
Twee van Boot Koffie’s absolute smaakfavorieten zijn als ESE sachets leverbaar. De perfecte espresso zet jij met de Colombia Kachalu sachets, een organic eco-biologische koffie die groeit in het beschermde Kachalu regenwoud op een hoogte van 1100 tot 1900 meter. Smaaktonen van karamel, chocolade, amandel, druif. Wanneer jij liever een cafeïnevrije espresso drinkt gebruik dan de Peru Amazonas cafeïnevrije sachets, een organic koffie van de biologische plantagegebieden in Chanchamayo en Cusco uit Peru die groeien op een hoogte tussen 800 en 2000 meter. Smaaktonen van mandarijn en chocolade.

Hoe bestel ik de ESE sachets?
Wil jij gemak, eenvoud en altijd kwaliteit? Kopje na kopje, iedere keer weer een perfecte (cafeïnevrije) espresso? Klik op één van de bovenstaande links of klik in het keuzemenu aan de linkerkant van het scherm op verpakking, kies daar voor ESE Servings / pads / sachets en maak jouw keuze in het volgende scherm. Proef anders, geluk door smaak. 

Bekijk het assortiment