Koffie Capsules Bestellen

Onze koffie capsules zijn compatibel met de meeste Nespresso apparaten m.u.v. inbouwmachines, Vertuo en bepaalde bedrijfsautomaten van Nespresso.

Zettips - Premium Specialty Koffie Capsules

1. Zorg dat je waterreservoir voldoende is bijgevuld met vers water. Zet vervolgens de machine aan en laat deze op temperatuur komen. De machine is op temperatuur als de knopjes niet meer knipperen.

2. Voordat je een capsule in de machine plaatst, druk je eerst op de espresso knop om water door je machine te laten lopen. Koffie oliën hopen zich snel op en kunnen de kwaliteit van de koffie nadelig beïnvloeden. Vergeet dus niet om voor en na het gebruik van de machine goed door te spoelen.

3. Verwarm het kopje met heet water, hierdoor blijft je koffie langer op de juiste temperatuur.

4. Schud vervolgens de capsule. De korrels worden hierdoor goed verdeeld en daardoor zal het water alle koffie meenemen.

5. Plaats de capsule in de machine en zet vervolgens de gewenste koffie.

BELANGRIJK
Onze koffie komt het best tot zijn recht als je de onderstaande watervolumes gebruikt. De Colombia is de perfecte basis voor jouw cappuccino. Voeg melkschuim toe naar smaak.

Hoe stel je het watervolume in?
Bij vrijwel alle machines die compatibel zijn met Nespresso capsules werkt het instellen van het watervolume hetzelfde. Gebruik een weegschaal om het volume te wegen of een maatglaasje.

1. Plaats de capsule in de machine.
2. Druk op de gewenste koffie en hou het knopje ingedrukt tot het juiste watervolume.
3. Het knopje zal een aantal keren knipperen en het watervolume onthouden.

Ruik, proef en ervaar hoe mooi koffie kan smaken. Geluk door smaak!

Koffie Capsules Bestellen