Koffiewinkel in BaarnDe ‘Boot Koffie’-koffiewinkel, ook wel bekend als The Golden Coffee Box, is gelegen midden in de winkelstraat in het centrum van Baarn. Het is een knus voetgangersgebied waar je binnen kunt stappen bij specialistische winkels. In onze geurige koffiewinkel is het altijd een beleving. Wij bereiden met liefde een heerlijk kopje koffie, terwijl je rustig uw krant leest op ons terrasje of binnen langs de schappen struint. Geniet mee van de regelmatige rooster demonstraties in onze kleine koperen koffiebrander The Golden Coffee Box, waar het allemaal ooit eens mee begon.

Acht keer per jaar hebben we proefdagen in onze winkel. Deze proefdagen zijn feestelijke hoogtepunten waarop nieuwe koffieoogsten worden voorgesteld. Dan tovert onze ‘La Marzocco’-espressomachine de meest smaakvolle espresso’s tevoorschijn, terwijl je kunt genieten van een muzikale live-act en het verse proefdagpakket. Elke editie is weer een genietmoment voor onze gasten en barista’s. In de koffiewinkel kun je  unieke oogsten proeven en maandelijks bijzondere proefdagen meemaken. Soms presenteren ook de koffieboeren zelf samen met ons hun nieuwe oogst. Dat wil je toch ook meemaken?

In de koffiewinkel in Baarn verkopen we een zeer uitgebreid assortiment koffiesoorten, waaronder ook zeer kleine gelimiteerde of vintage variëteiten. Een aantal hiervan wordt ook via onze webwinkel verkocht.

Onze barista’s geven regelmatig workshops. Wil je espresso leren zetten als een echte Italiaanse barista? Ben je een echte koffieliefhebber? Of ben je nog op zoek naar de ultieme manier van koffiezetten? Geef je dan op voor een van onze Barista Workshops.

Openingstijden winkel:
Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Navigatie