Koffiebranderij en Trainingsruimte Amersfoort

In de Koffiebranderij in Amersfoort worden de speciale soorten arabica koffie gebrand. Deze koffies zijn vaak zeldzaam, van biologische top kwaliteit en vaak Direct Trade geïmporteerd. In onze Branderij kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. De transformatie van groene koffiebonen naar vers gebrande koffie is een ware belevenis. Er is ook de gelegenheid om Boot Koffie te proeven en te kopen bij de koffiebar en winkel van Het Lokaal.

Live Roasting
Wil je ook een keer een ‘Live Roasting’ sessie meemaken? In onze branderij kun je op woensdag en donderdag van 10.00 uur - 12.00 uur meekijken bij het branden. Op deze dagen kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. Ontdek het geheim van vers gebrande koffie met uitleg van onze brandmeester.

Waar & wanneer
Live Roasting vindt plaats in Het Lokaal in Amersfoort op iedere woensdag en donderdag van 10.00 - 12.00 uur. Er worden dan kleine hoeveelheden gebrand en uitleg gegeven door de brandmeester over het brandingproces.

Trainingsruimte Amersfoort
Workshops en proeverijen vinden plaats op een zaterdag of zondag. Klik hier voor aanmelden, exacte data en tijdstippen: www.bootkoffie.nl/Workshops/. Ook worden er trainingen gegeven voor onze horecaklanten en wederverkopers. Deze trainingen vinden op uitnodiging plaats. Wil je jouw personeel laten trainen neem dan contact met ons op voor plannen van een training.

Koffiebranderij en Trainingsruimte in Het Lokaal
Oliemolenhof 90
3812 BP Amersfoort
www.hetlokaal.nl

Openingstijden Het Lokaal:
Dinsdag t/m zaterdag: 8.00 – 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur


Sinds 1973 zijn wij iedere dag bezig met mooie koffies. Het is een passie om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit bij jouw in het kopje beland. Wij streven naar excellentie en vakmanschap en geloven dat je dit kunt proeven in elk kopje koffie.

 

Navigatie