Hartjes, hartjes en nog eens hartjes…

Hoe een cappuccino en een koffie eruit horen te zien krijgt steeds meer aandacht. De beste temperatuur en het beste melkschuim, hmmm. Dat is goed want een te melkige of te hete cappuccino is het niet. De crèma van de koffie heeft een mooi aroma. Als je dan die koffiekleur ook in je cappuccinoschuim ziet wordt het een feestje.

Juni en juli zijn maanden die bol staan van de baristatrainingen in de horeca. Alle feestdagdrukte - inclusief Vaderdag - achter de rug, relatieve rust en nu dus tijd om de puntjes op de koff - i - e te zetten. Vandaag waren we bij Kafé België in Utrecht. Leuke groep enthousiaste jonge koffiedrinkers en -makers, die al heel veel weten, maar sinds vandaag ook hartjes schenken - nou ja, na een paar keer oefenen misschien, nu waren het soms nog koffiebonen of billen!
 


Iris gaf de training voor ’t eerst - Iris is onze Boot-aanwinst voor de horeca, dit was de eerste keer trainen buiten de deur. Ging natuurlijk hartstikke goed, dus jullie gaan Iris vaker in het land zien! De open trainingen in Baarn gaan in juli en augustus gewoon door.

Heeft u belangstelling voor een horecatraining, mail dan gerust even naar verkoop@bootkoffie.nl. Particulieren verwijzen wij graag naar de workshops-pagina.
 

Navigatie