Horeca

Van boon tot koffie in de horeca

Wij zijn ontzettend trots op het feit dat er zoveel mensen zijn die onze passie delen.  Of het nu een hotel, restaurant, lunchroom of een espressobar is, wij zijn blij met iedere klant die geeft om sociaal verantwoorde en duurzame kwaliteitskoffie.  Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit koffie en daarom roosteren wij dagelijks de koffiesoorten op ambachtelijke wijze.

Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde wensen heeft en dat koffie meer is dan alleen maar een warme drank. Daarom heeft Boot Koffie een speciaal concept voor jou ontwikkeld. Om het proces in goede banen te leiden bieden wij je een totaal concept aan, een horecaconcept waar je geen omkijken meer naar hebt. Wanneer wij de samenwerking aangaan, zullen wij ervoor zorgen dat jij alle mogelijkheden hebt om de beste koffie te kunnen zetten. We kijken samen naar passende apparatuur, geven je gratis advies, verzorgen koffietrainingen en houden persoonlijk contact.

Koffie
Samen kijken we naar de koffie die bij jou en je horecaonderneming past. Omdat iedere horecagelegenheid zijn unieke sfeer kent, biedt Boot Koffie verschillende soorten koffies aan.  Ons inkoopproces is er op gericht om de bonen van de  aller-fijnste arabica’s voor jou te selecteren. Hierdoor kunnen wij jou altijd de meest verse en beste koffiebonen aanbieden.

Apparatuur
Minstens zo belangrijk voor een goede koffie is de apparatuur. Wij stellen dezelfde hoge eisen aan apparatuur als aan de koffie uit onze koffiebranderij. Bij Boot Koffie hebben we dan ook alleen de beste merken koffiemachines in het assortiment. Welke koffiemachine het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren je graag over welk type koffiemachine het best past bij jouw horecaonderneming.

Horecatraining
Om de beste koffie voor je gasten te kunnen maken helpen wij je graag op weg. Onze trainers zijn enthousiast en ervaren in het zetten van koffie. Na de installatie van de machine geven wij jou en je personeel een training om zoveel mogelijk te leren over het zetten van een goede kop koffie. Wij blijven op verzoek trainingen geven, maar dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Service
 Als we langskomen checken wij altijd de maling en proeven we of alles nog steeds is zoals het hoort te zijn. Zo niet, dan stellen wij uiteraard de machines bij en helpen we je op weg naar een continue perfecte koffiesmaak. Mocht je vragen hebben, bel ons gerust. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren. Van ons mag je kwaliteit en service verwachten. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij geven graag advies of komen graag bij je langs.
 

Dennis van Zal

Tel: 06-10988844
dennis@bootkoffie.nl

Darja Koster

Tel: 06-55360397
darja@bootkoffie.nl

 

Navigatie