Het Lokaal Amersfoort

Koffiebar en Branderij in Amersfoort
In de Koffiebranderij in Amersfoort worden de speciale soorten arabica koffie gebrand. Deze koffies zijn vaak zeldzaam, van biologische top kwaliteit en vaak Direct Trade geïmporteerd. In onze Branderij kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. De transformatie van groene koffiebonen naar vers gebrande koffie is een ware belevenis. Er is ook de gelegenheid om Boot Koffie te kopen.

Live Roasting
Wil je ook een keer een ‘Live Roasting’ sessie meemaken? In onze branderij kun je op woensdag en donderdag van 10.00 uur - 12.00 uur meekijken bij het branden. Op deze dagen kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. Ontdek het geheim van vers gebrande koffie met uitleg van onze brandmeester.

Waar & wanneer
Live Roasting vindt plaats in Het Lokaal in Amersfoort op iedere woensdag en donderdag van 10.00 - 12.00 uur. Er worden dan kleine hoeveelheden gebrand en uitleg gegeven door de brandmeester over het brandingproces.

Workshops en proeverijen vinden plaats op een zaterdag of zondag. Er worden ook workshops in de Koffiewinkel in Baarn georganiseerd. Klik hier voor aanmelden, exacte data en tijdstippen: www.bootkoffie.nl/Workshops/

Koffiebar & Koffiebranderij in Het Lokaal
Oliemolenhof 90
3812 BP Amersfoort
www.hetlokaal.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: 8.00 – 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur
 
Sinds 1973 zijn wij iedere dag bezig met mooie koffies. Het is een passie om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit bij jouw in het kopje beland. Wij streven naar excellentie en vakmanschap en geloven dat je dit kunt proeven in elk kopje koffie.

Navigatie