Het Limited Reserve pakket - Exclusief in Europa

Gepubliceerd:
02-09-2016
Barend Boot over het het eerste Limited Reserve pakket:

Dit zijn schaarse koffiesoorten die je absoluut moet meemaken. Omdat ze spraakmakend zijn en om stil van te worden. Het eerste Limited Reserve pakket wordt nu gepresenteerd. In de toekomst zullen we meer koffiesoorten als een Limited Reserve presenteren vanwege hun schaarsheid en het unieke smaakprofiel.
 
In dit Limited Reserve pakket zitten twee koffiesoorten: 
 
De Tekicik arabica variëteit van de Guatemala Pulcal en de Salvador Esmeralda Honey koffie zijn echte pareltjes van koffiebonen. In het voorjaar van 2016 bezochten we voor de tweede keer de Pulcal plantage en el Salvador. 
 
De Pulcal koffie van Haciënda Carmona is al een traditie bij Boot. Elk jaar zijn we nog meer verrast hoe geweldig deze koffie is. De Tekicik variëteit arabica is een bijzondere variant van de bourbon. Deze koffie is superzoet en heeft een prachtige balans. Van de Tekicik hebben we zo’n 900 kilo kunnen bemachtigen. Niemand verder in Europa heeft deze koffie. De smaak is absoluut een winnaar en om stil van te worden. Daarom vind ik, Barend Boot, deze koffie een echte Limited Reserve.
 
In el Salvador werden we juist verrast door de bijzondere smaken van de Finca Esmeralda. Zo levendige koffie, bijna als een dartel veulen in de wei. Bloemig met zoet tropisch fruit. “Deze moet ik hebben“, dacht onze inkoper en zo geschiedde. Toen we de laatste monsters proefden net voor de verscheping van de koffie, waren de resultaten nog veel mooier: Alle smaken kwamen nog gelaagder naar voren in een prachtige balans.

Bestel het Limited Reserve Pakket:
2-delig Limited Reserve Pakket Espresso | 2-delig Limited Reserve Pakket FIlter
 
Ik wens jullie veel koffieplezier met deze bijzondere soorten.
 
Categorieën:
Koffie

Voeg commentaar toe

Naam:*

E-mail:*

Commentaar:*


Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Navigatie