Opening Het Lokaal - Nieuwe productie & workshop-ruimte van BOOT

Gepubliceerd:
23-03-2016


Zaterdag 26 maart vanaf 10.00 tot 18.00 uur -
Opening van Foodhal 'Het Lokaal'.
 
De afgelopen tijd zoemde het al in Amersfoort en omgeving: Het Lokaal! Wat zou het zijn, wanneer gaat het open? In de prachtige nazomer van 2015 wisten wij het al wel bij Boot Koffie: Het Lokaal, dáár wilden we bij horen!

In het paasweekend gaan de deuren eindelijk open in De Nieuwe Stad. Een stoere foodhal, Boot Koffie met een prachtige brander en een proef- en workshopruimte, tussen bakker en chocolatier in. Maar er is nog veel meer: het beste bier, worst, de Smaak van de Streek markt, kookwedstrijden, maar ook privé-feestjes en culturele evenementen. Laat die lente maar komen, wij hebben er zin in!

Voor de dagelijkse boodschappen, een cappuccino met iets lekkers, maar ook voor de koffie - of fruit en groente, eieren, bedenk het maar - op je werkplek of restaurant kun je vanaf april terecht in Het Lokaal. Biologisch, vers, transparant, lekker en je had het waarschijnlijk al geraden: lokaal!

Meer informatie over de openingsactiviteiten, het hoe, wie en waarom, openingstijden, workshops en de agenda vind je op www.hetlokaal.nl.

We zien je graag gauw in ons nieuwe avontuur op Oliemolenhof 90 in Amersfoort. De koffie staat nog niet klaar, want die zetten we natuurlijk vers!

Het Lokaal
Oliemolenhof 90
3812 BP Amersfoort
www.hetlokaal.nl
 
Categorieën:
ArtikelenKoffieAgenda

Voeg commentaar toe

Naam:*

E-mail:*

Commentaar:*


Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Navigatie