De nieuwe verpakking van BOOT

Gepubliceerd:
29-02-2016


Als koffiebranderij zijn wij constant bezig onze service, diensten en producten te verbeteren. Trots presenteren wij de nieuwe koffieverpakking van BOOT. Een goede verpakking is essentieel voor de versheid van koffiebonen of gemalen koffie.

Om de versheid van koffie te behouden, wordt in veel koffieverpakkingen een aluminiumfilm of een laag opgedampt aluminium gebruikt. Deze materialen zijn niet recyclebaar en moeten daarom bij het restafval. Met de nieuwe verpakking maken wij gebruik van een milieuvriendelijker materiaal dat kwalitatief heel goed is voor het behoud van de versheid én recyclebaar is. Het resultaat is een verpakking die qua ontwerp en materiaal zeer vernieuwend is. Tijdens het spraakmakende ‘Nordic World of Coffee’ in Göteborg (Zweden) heeft deze verpakking de prijs gewonnen voor de New Packaging Solution. Tevens is de verpakking nu genomineerd voor de NL Packaging Award 2016 in de categorie consumenten innovatie.

Deze staande koffiezak is, zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien, gemakkelijk te openen en zeer eenvoudig hersluitbaar. 
Categorieën:
(Web)winkel productenKoffieAlgemeen
Commentaren

Naam:
Errit Koning
Gepost:
15-03-2016 18:23:34 Het lijkt Goede koffie kunnen 5 pakken gratis ontvangen. naar:watermanstraat 36-9742 VM Groningen.
Voeg commentaar toe

Naam:*

E-mail:*

Commentaar:*


Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Navigatie