Lancering 2 nieuwe Limited Editions - Burundi Gahahe & Jemen Port of Mokha Al-Durrar

Gepubliceerd:
20-03-2019


Burundi Gahahe Espresso - Limited Edition - PRIMEUR
Voor het eerst bieden wij een koffie aan uit het Afrikaanse land Burundi. Deze koffie is duurzaam geproduceerd door de firma Greenco (met als motto “Hope Through Coffee”). Volgende week wordt de koffie op verschillende manieren geroosterd en grondig geproefd door het team van BOOT. Zo wordt het juiste roosterprofiel bepaald om jou een optimale smaakbeleving te garanderen. Wij kunnen niet wachten om deze primeur met je te delen.

Jemen Port of Mokha Al-Durrar Microlot Filter
BOOT heeft in de Jemen Port of Mokha auction van Mokhtar Alkanshali eind november een nieuw microlot gekocht, deze keer van koffieboer Ahmad al Subeih. Jemen filter koffie van deze kwaliteit  is een unieke sterren koffie, die volgens Barend Boot het beste te ervaren is in een wijnglas. Het wijnglas helpt je om de werveling van het hele aroma spectrum van de koffie te ervaren. “En als dan tegelijk met de aroma’s de koffie je mond in glijdt, dat is zo bijzonder” zegt Barend. “Alsof je even de hemelpoort binnen gaat, zo breed van smaak. Met tonen van zwarte bessen, pure chocolade, honing, zoet en sappig en ook een punch van pittige umami-smaken. Geweldig”! De Jemen koffie van Port of Mokha en Mokhtar boden wij in 2018 ook aan en deze was in korte tijd uitverkocht. Zoveel mensen jubelden over deze koffie. Dit zijn prachtige koffies met een wel heel bijzonder verhaal: "In een klein houten bootje ontvluchtte koffiehandelaar Mokhtar Alkhanshali het recente oorlogsgeweld in Jemen. Zijn koffer was gevuld met koffiebonen en koerste naar de Verenigde Staten. Deze koffiebonen moesten het predicaat ‘beste koffie van de wereld’ krijgen. Op deze manier hoopt de jonge sociale..." Lees verder.

Feestelijke actie in de Koffie Winkel
In de Koffie Winkel geldt op zaterdag 30 maart een feestelijke actie: Bij aankoop van 1 kilo koffie, 1 gratis kopje koffie. *max 2 kopjes pp. (cappuccino, espresso, americano). Kom langs of bestel de nieuwe Limited Editions vanaf 30 maart.
 

Limited Edition Laatste Kans!

Colombia Cauca Comp. No.5 - Mevr. Cabildo - Espresso - Limited Edition
Peper, kruidig, perzik en chocolade.

Verkoopprijs
250 gr verpakking € 11,95

 
Categorieën:
Koffie
Commentaren
2 resultaten gevonden
Zichtbaar: 1-2
Naam:
etrigumki
Gepost:
28-06-2019 12:08:41 http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin Online oro.cvth.bootkoffie.nl.wpp.ll http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Naam:
opinuiv
Gepost:
14-06-2019 05:57:10 http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxil Amoxicillin Online lot.sfvl.bootkoffie.nl.tgf.sb http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Voeg commentaar toe

Naam:*

E-mail:*

Commentaar:*


Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Navigatie