BOOT KOFFIE IS NUMMER 1!

Gepubliceerd:
24-09-2018
Proef en ervaar de prijswinnende koffies zelf.
Bestel ze in de webwinkel of bezoek de koffiewinkel in Baarn.BOOT KOFFIE IS NUMMER 1!

Boot Koffie heeft de eerste prijs “Beste Koffie” in de Misset Horeca Koffie Top 100 (2018) gekregen. Deze Koffie top 100 Koffietest is de enige uitgebreide koffietest onder 200 horecagelegenheden die jaarlijks plaatsvindt! Wij zijn er heel trots op dat de Boot kwaliteit breed erkend wordt. Een hartelijk applaus voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Naast de nummer 1 prijs heeft Boot Koffie nóg een top 10 plaats gekregen. Koffie- en wijnbar Talud9 uit Utrecht is dit jaar geëindigd op de 6de plaats. Fijn dat zij onze koffie met zoveel liefde en passie weten te bereiden. Gefeliciteerd Wouter en Lies!  En ook de koffiezetters van Espressobar Gutenberg In Utrecht, onze gelukwensen met jullie mooie plaats.

Met 45 jaar kennis en ervaring in het branden van de allermooiste koffies vanuit de hele wereld heeft onze koffie naast een prachtig verhaal ook een fantastische smaak! Sinds 1973 streeft Boot Koffie samen met de koffieboer naar pure, excellente kwaliteitskoffie. Koffieboer Hartmann en zijn familie vierde onlangs met ons meer dan 20 jaar vriendschap en samenwerking. Hun koffie werd geschonken tijdens de Misset koffietest.

Wist je dat er meer dan 200 horecagelegenheden in Nederland onze koffie schenken? Onze missie is de beste koffiesoorten van de wereld aan te bieden en onze klanten een onvergetelijke (koffie)ervaring te bieden. Sinds 1973 selecteren wij onze koffie van de beste plantages van over de hele wereld en zorgen er voor dat de koffieboer een eerlijke prijs krijgt voor zijn koffie. De koffie wordt met passie en kunde op ambachtelijke wijze in onze branderij geroosterd.


Foto: www.ad.nl - Het trotse team van BOOT en Rinke van 't Holt (links) van Het Lokaal vieren de overwinning.

1e plaats Boot Koffie
Boot Koffie, te vinden in Het Lokaal in Amersfoort (waar ook onze koffiebranderij zit) én in het centrum van Baarn, waar het allemaal begon. Tijdens de Misset koffietest heeft Dennis van Zal de koffie van de Panama Hartmann plantage geschonken als espresso, cappuccino en als filterkoffie. Tijdens een bezoek aan Boot Koffie in juni, heeft de familie Hartmann haar eigen koffie kunnen lanceren tijdens de viering van ons 45-jarig bestaan. Deze geweldige ‘natural koffie’ heeft de meest bijzondere smaken. De jury proefde amandellikeur, rokerige whisky, aardbeien, kersen, bramen en marsepein. Als cappuccino werd de Panama Birdsong van de Hartmann plantage geschonken, die de mooie tonen van volzoete karamel, cacaobitters en cassisbesje laat proeven en een droppige nasmaak heeft. Het Lokaal is een spectaculaire locatie die je echt moet bezoeken. Er worden uitsluitend lokaal verbouwde en geproduceerde producten aangeboden. Open je de deur van de entree, dan komen hemelse geuren van vers gebakken brood en vers geroosterde koffie je tegemoet. Op woensdagochtenden en donderdagochtenden kun je ook live – roasting van Boot koffie mee maken. Bakker Elsenburg en Sebastiani kregen deze zomer twee eerste prijzen in Nederland voor hun geweldige broden. Dus je bezoek heeft hier een dikke kans om te slagen!

Boot Koffie - Het Lokaal
Oliemolenhof 90
Amersfoort
www.hetlokaal.nl

Boot Koffie
Laanstraat 49
Baarn
www.bootkoffie.nl

6e plaats – Talud9 – Koffie & Wijn
In 2017 kreeg het knusse Talud9 met Wouter Verwer voor de tweede keer de 2e plaats in de Top 100 met de koffie van BOOT en was ze opnieuw de beste koffiebar in de provincie Utrecht. Dit jaar staan ze alweer in de top 10 van Nederland. Proficiat! Talud9 heeft al veel prijzen in de wacht gesleept. Ze zijn uitzonderlijk goed in de presentatie van BOOT koffie producten. Talud9 schenkt nu de Panama Birdsong Espresso, de Pride of Thailand cappuccino en filter Panama Hartmann. Ook hebben ze geweldige wijnen. Als je in Utrecht bent en dicht bij de Domtoren komt, breng dan een bezoek aan Talud9 voor overheerlijk koffie en wijn, een goed ontbijt, ambachtelijke zoetigheden, een lekkere lunch en een uitgebreide hapjeskaart. Echt een aanrader!

Talud9
Donkere Gaard 9
Utrecht
www.talud9.nl
 
78 ste plaats - Gutenberg
Espressobar Gutenberg in Utrecht is een begrip op het Universiteitsterrein van de Uithof in Utrecht. Deze espressobar serveert al vele jaren BOOT koffie en schenkt naast de blend ook specials van Boot. Het is de beste plek om te pauzeren tussen de colleges door (en tijdens de colleges). Wij zijn supertrots dat zij met hun mooie koffies de studenten wakker weten te houden. Zij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en zaterdag van 10.30 - 15.00 uur.

Espressobar Gutenberg
Heidelberglaan 3
3584 CS Utrecht
www.uu.sodexoeducation.nl/restaurantsBOOT koffie in jouw horecagelegenheid of onderneming?
Lees meer over de mogelijkheden: Meer informatie
 
Categorieën:
KoffieArtikelen

Voeg commentaar toe

Naam:*

E-mail:*

Commentaar:*


Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Navigatie