Decemberkoffie 2015Zoals elk jaar doen wij je graag een koffiesuggestie voor tijdens de feestdagen. Een bijzonder geschenk voor onder de kerstboom, prachtig als relatiegeschenk en zintuigenprikkelend om het kerstdiner stijlvol mee af te sluiten.

Decemberkoffie Filter
De Kenia Kii Filter laat haar smaak omschrijven als “Helder en sappig, limoen fris, rijpe bramen, aardbei en exotische chocolade.” Zet deze fruitbom van een koffie met de Chemex, Aeropress of gewoon met je klassieke filterapparaat. Heerlijk voor bij het haardvuur en verkwikkend als ijskoffie-limonade met een paar ijsklontjes.
Bestel jouw decemberkoffie

Decemberkoffie Espresso
De EL Salvador Loma La Gloria Espresso laat haar smaak omschrijven als “Fris, crèmig bloemige geuren met een zacht chocolade accent.” Lees dat nogmaals en laat de smaakomschrijving op je inwerken.
Bestel jouw decemberkoffie

De Loma La Gloria Espresso is afkomstig van de jongste koffieboerin van El Salvador. Anny Ruth Pimentel was in november van dit jaar persoonlijk in de koffiewinkel in Baarn om de koffie van haar eigen grond, geroosterd en gezet door BOOT, te proeven en te keuren. Yoeri Joosten was in de gelegenheid haar te interviewen over haar werkwijze, haar farm en haar betrokkenheid bij de koffiebrander en de consument. 

Navigatie