Proeverijen

Posts van 'Proeverijen' categorie

Presentatie / Proeverij BOOT Koffiewinkel Baarn
Exclusieve Limited edition koffie uit Colombia

Zaterdag 24 november - Aanvang 10:30
Locatie: BOOT Koffiewinkel - Laanstraat 49 // Baarn

Lees meer...
Presentatie / Proeverij in Den Haag
Exclusieve Limited edition koffie uit Colombia

Maandag 19 november - Aanvang 19:00
Locatie: Espresso Service West - Loosduinseweg 495c Den Haag
Aanmelden voor entree: info@esw.nl

Lees meer...
DIY Koffieproefdag: Maak je eigen hartje
Voor het eerst organiseert Boot Koffie een Do It Yourself Koffieproefdag. Kom ook zaterdag 11 februari naar de Koffiewinkel in Baarn en maak je eigen hartje in de...

Lees meer...
Herfst Koffieproefdag - Zaterdag 5 november
Bij mooie herfstkleuren passen prachtige nieuwe koffiegeuren en smaken. Zaterdag a.s. introduceren wij tijdens de koffieproefdag 4 nieuwe Limited oogsten: de Kenia Gichathaini, de Kenia Kagumo-ini Espresso, de Panama Kotowa Duncan Espresso Organic (prijswinnende koffie in de Best of Panama 2016), en de Panama Gloria Espresso.

Lees meer...
Zaterdag 6 augustus - Koffieproefdag Kids Editie
Zet het alvast in je agenda: zaterdag 6 augustus organiseren wij de eerste kindvriendelijke Koffieproefdag. Op deze dag zijn er volop leuke activiteiten voor de kinderen en serveren wij koffie bambino met chocolademelk en cafeïnevrije babyccino. Het Kids programma is...

Lees meer...
Zaterdag 6 februari - Koffieproefdag bij B O O T
Wat vliegt de tijd! De 2e Koffieproefdag staat al weer voor de deur en het belooft weer een spectaculaire editie te worden. De meest geliefde koffiesoorten met hun bijzondere geuren en smaken zullen weer met passie en kunde voor je gezet worden. Kom jij ook één van deze heerlijke soorten proeven?

Lees meer...
Koffieproefdag zaterdag 16 januari
Aanstaande zaterdag 16 januari vindt de eerste Koffieproefdag van 2016 plaats in de koffiewinkel van BOOT - Branders uit Baarn. Deze keer staan de meest geliefde koffiesoorten met hun bijzondere geuren en smaken in the picture. Kom ook proeven!
 

Lees meer...

Navigatie