Artikelen

Posts van 'Artikelen' categorie

Heleen van Royen valt voor de bonen van BOOT
Na vele, vele proeverijen kwamen we toch - weer - uit bij BOOT, omdat we die het allerlekkerst vonden.

Lees meer...
Uitzending Keuringsdienst van Waarden - Een zoektocht over de smaak “mokka”
Bekijk de uitzending - Aanvang fragement: 17:40

Na de aflevering eind 2018 over “single origin” koffies duikt het populaire tv-programma “Keuringsdienst van Waarde” opnieuw in de koffie. Ditmaal neemt presentatrice Marijn Frank de kijkers mee op een zoektocht over de smaak “mokka”. Op donderdag 11 juli wordt de aflevering om 20:25 uur uitgezonden op NPO3. Barend Boot, eigenaar van Boot Koffie, vertelt als deskundige in de aflevering over de herkomst van het begrip “mokka” en de oorsprong daarvan in de Jemenitische koffie en de havenplaats Mocha. Onmisbaar voor koffieliefhebbers!

Lees meer...
Artikel FD - En de koffieboer, hoelang ploetert hij nog voort?
Doe met ons mee !
Het kan anders
met de ploeterende koffieboer
Hee jij koffiedrinker, koffiecultuur, koffiebrander
Staan jullie aan onze kant?
Ja toch! Het MOET ANDERS. Doe met BOOT mee
 

Lees meer...
Review (EN) -  Eau de Cafe Panama Hartmann Filter
Lees hier de Engelstalige review van The Coffee Attendant. De Eau de Cafe Panama Hartmann Filter is gedestilleerd door De Pronckheer met de Panama Hartmann Natural lot 3 Filter koffie van BOOT.

Lees meer...
Artikelen over eerste plaats BOOT
“Beste Koffie van Nederland” - Misset Horeca Koffie Top 100
Na het behalen van de eerste plaats met de “Beste Koffie” in de Misset Horeca Koffie Top 100 (2018) zijn er veel artikelen gepubliceerd over BOOT Koffie en de prijswinnende Hartmann koffie.

Lees meer...
BOOT KOFFIE IS NUMMER 1!
Boot Koffie heeft de eerste prijs “Beste Koffie” in de Misset Horeca Koffie Top 100 (2018) gekregen. Deze Koffie top 100 Koffietest is de enige uitgebreide koffietest onder 200 horecagelegenheden die jaarlijks plaatsvindt!

Lees meer...
Jobs Koffiekamer: minder haasten en meer genieten
Minder haasten, meer genieten. Dat is het devies van Job Wolswinkel (26). Vorige maand opende hij Jobs Koffiekamer in het Leusdense winkel­centrum De Biezenkamp. ,,Mijn zaak weerspiegelt hoe ik goede horeca zie.’’ 

Lees meer...
Harm begint De Koffiebus op Euterpeplein: 'Het is een sociale VVV'.
‘Schenkt Koffie & Aandacht’. Deze woordgrap vertelt in drie woorden wat Harm Messink (39) beoogt met De Koffiebus. Die komt op het Euterpeplein te staan.

Lees meer...
Boot Koffie jury in Colombia tijdens 'The Best Cup in Cauca'.
Barend Boot heeft namens Boot koffie deelgenomen aan de uitverkiezing van de best smakende koffies van Cauca in Colombia. Cauca levert als belangrijk koffiegebied een zesde van de jaar productie van koffie in Colombia. Onlangs vond de finale plaats in de categorieën ‘washed, honey en natural’ in het koffiestadje Timbio.

Lees meer...
Speciaal: Jemen Port of Mokha Al-Durrar
Vanaf nu in zeer gelimiteerde aantallen verkrijgbaar in de webwinkel. Wees er snel bij!

Vorig jaar maart presenteerde de jonge koffiehandelaar Mokhtar Alkhanshali uit Jemen zijn exclusieve koffie bij Boot in Baarn. (In samenwerking met Boekhandel den Boer.) Het spraakmakende boek: De monnik van Mokka werd gepresenteerd door de hoofdrolspeler zelf en de exclusieve koffie is persoonlijk door Barend Boot gebrand en geserveerd.

Lees meer...

Navigatie