Nieuws

Presentatie / Proeverij BOOT Koffiewinkel Baarn
Exclusieve Limited edition koffie uit Colombia

Zaterdag 24 november - Aanvang 10:30
Locatie: BOOT Koffiewinkel - Laanstraat 49 // Baarn

Lees meer...
Presentatie / Proeverij in Den Haag
Exclusieve Limited edition koffie uit Colombia

Maandag 19 november - Aanvang 19:00
Locatie: Espresso Service West - Loosduinseweg 495c Den Haag
Aanmelden voor entree: info@esw.nl

Lees meer...
Artikelen over eerste plaats BOOT
“Beste Koffie van Nederland” - Misset Horeca Koffie Top 100
Na het behalen van de eerste plaats met de “Beste Koffie” in de Misset Horeca Koffie Top 100 (2018) zijn er veel artikelen gepubliceerd over BOOT Koffie en de prijswinnende Hartmann koffie.

Lees meer...
Exclusieve Limited Edition koffie uit Colombia verwacht per medio november
Colombia koffie is altijd een belangrijke koffie voor Boot en haar klanten geweest. Toen mijn vader Jacob 45 jaar geleden met Boot begon, was Colombia al een van de basis koffies in het assortiment. Dat is niet gek, want Colombia koffie is een heel toegankelijke koffie. Een koffie ook die je makkelijk de hele dag doordrinkt. Dit is altijd zo gebleven. Vanaf 2003 kocht Boot vaak op een direct trade manier Colombiaanse koffie in.

Lees meer...
BOOT KOFFIE IS NUMMER 1!
Boot Koffie heeft de eerste prijs “Beste Koffie” in de Misset Horeca Koffie Top 100 (2018) gekregen. Deze Koffie top 100 Koffietest is de enige uitgebreide koffietest onder 200 horecagelegenheden die jaarlijks plaatsvindt!

Lees meer...
Jobs Koffiekamer: minder haasten en meer genieten
Minder haasten, meer genieten. Dat is het devies van Job Wolswinkel (26). Vorige maand opende hij Jobs Koffiekamer in het Leusdense winkel­centrum De Biezenkamp. ,,Mijn zaak weerspiegelt hoe ik goede horeca zie.’’ 

Lees meer...
Harm begint De Koffiebus op Euterpeplein: 'Het is een sociale VVV'.
‘Schenkt Koffie & Aandacht’. Deze woordgrap vertelt in drie woorden wat Harm Messink (39) beoogt met De Koffiebus. Die komt op het Euterpeplein te staan.

Lees meer...
Vacature Magazijnmedewerker
M/V voor 32-40 uur | Regio: Baarn

Boot koffie is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in de beste koffiesoorten. Het proces van importeren, roosteren verpakken en leveren hebben wij in eigen beheer.

Als magazijn medewerker ben jij een belangrijke schakel bij Boot Koffie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, verpakken en versturen van orders. Daarnaast ontvang, controleer en verwerk je inkomende goederen. Vanzelfsprekend zorg je dat het magazijn altijd schoon en netjes is.

Lees meer...
Boot Koffie jury in Colombia tijdens 'The Best Cup in Cauca'.
Barend Boot heeft namens Boot koffie deelgenomen aan de uitverkiezing van de best smakende koffies van Cauca in Colombia. Cauca levert als belangrijk koffiegebied een zesde van de jaar productie van koffie in Colombia. Onlangs vond de finale plaats in de categorieën ‘washed, honey en natural’ in het koffiestadje Timbio.

Lees meer...
BOOT bestaat 45 jaar! Feest!
Vier ZATERDAG 23 JUNI met ons dat BOOT Koffie 45 jaar bestaat! Tevens vieren wij deze dag 20 jaar direct trade met de plantage van de familie Hartmann. De hele dag ben je van harte welkom in de koffiewinkel in Baarn.

Lees meer...

Navigatie