Nieuws

2 Vacatures Winkelmedewerker - Koffiebranderij Boot Koffie is op zoek naar jou!
In onze winkel in Baarn hebben wij het heugelijke nieuws dat Amy binnenkort met zwangerschapsverlof mag gaan en dat Jouke twee dagen per week ons salesteam gaat versterken. Dat betekent dat we dit keer niet één, maar twee nieuwe collega’s zoeken die het leuk vinden om ons koffieteam te versterken. Beide functies zijn voor 24 uur in de week. Het betreft de dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag. In principe is de functie per 1 maart 2019.

Lees meer...
Review (EN) -  Eau de Cafe Panama Hartmann Filter
Lees hier de Engelstalige review van The Coffee Attendant. De Eau de Cafe Panama Hartmann Filter is gedestilleerd door De Pronckheer met de Panama Hartmann Natural lot 3 Filter koffie van BOOT.

Lees meer...
Exclusieve Limited Edition koffie uit Colombia nu verkrijgbaar!
Colombia koffie is altijd een belangrijke koffie voor Boot en haar klanten geweest. Toen mijn vader Jacob 45 jaar geleden met Boot begon, was Colombia al een van de basis koffies in het assortiment. Dat is niet gek, want Colombia koffie is een heel toegankelijke koffie. Een koffie ook die je makkelijk de hele dag doordrinkt. Dit is altijd zo gebleven. Vanaf 2003 kocht Boot vaak op een direct trade manier Colombiaanse koffie in.

Lees meer...
Prijsaanpassingen per 01-01-2019
Op 1 januari 2019 wordt het lage btw-tarief op koffie van 6% naar 9% verhoogd. Ook het algemene prijspeil is de achterliggende periode gestegen.

Lees meer...
Presentatie / Proeverij BOOT Koffiewinkel Baarn
Exclusieve Limited edition koffie uit Colombia

Zaterdag 24 november - Aanvang 10:30
Locatie: BOOT Koffiewinkel - Laanstraat 49 // Baarn

Lees meer...
Presentatie / Proeverij in Den Haag
Exclusieve Limited edition koffie uit Colombia

Maandag 19 november - Aanvang 19:00
Locatie: Espresso Service West - Loosduinseweg 495c Den Haag
Aanmelden voor entree: info@esw.nl

Lees meer...
Artikelen over eerste plaats BOOT
“Beste Koffie van Nederland” - Misset Horeca Koffie Top 100
Na het behalen van de eerste plaats met de “Beste Koffie” in de Misset Horeca Koffie Top 100 (2018) zijn er veel artikelen gepubliceerd over BOOT Koffie en de prijswinnende Hartmann koffie.

Lees meer...
BOOT KOFFIE IS NUMMER 1!
Boot Koffie heeft de eerste prijs “Beste Koffie” in de Misset Horeca Koffie Top 100 (2018) gekregen. Deze Koffie top 100 Koffietest is de enige uitgebreide koffietest onder 200 horecagelegenheden die jaarlijks plaatsvindt!

Lees meer...
Jobs Koffiekamer: minder haasten en meer genieten
Minder haasten, meer genieten. Dat is het devies van Job Wolswinkel (26). Vorige maand opende hij Jobs Koffiekamer in het Leusdense winkel­centrum De Biezenkamp. ,,Mijn zaak weerspiegelt hoe ik goede horeca zie.’’ 

Lees meer...
Harm begint De Koffiebus op Euterpeplein: 'Het is een sociale VVV'.
‘Schenkt Koffie & Aandacht’. Deze woordgrap vertelt in drie woorden wat Harm Messink (39) beoogt met De Koffiebus. Die komt op het Euterpeplein te staan.

Lees meer...

Navigatie