Nieuws

Vacature Magazijnmedewerker
M/V voor 32-40 uur | Regio: Baarn

Boot koffie is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in de beste koffiesoorten. Het proces van importeren, roosteren verpakken en leveren hebben wij in eigen beheer.

Als magazijn medewerker ben jij een belangrijke schakel bij Boot Koffie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, verpakken en versturen van orders. Daarnaast ontvang, controleer en verwerk je inkomende goederen. Vanzelfsprekend zorg je dat het magazijn altijd schoon en netjes is.

Lees meer...
Boot Koffie jury in Colombia tijdens 'The Best Cup in Cauca'.
Barend Boot heeft namens Boot koffie deelgenomen aan de uitverkiezing van de best smakende koffies van Cauca in Colombia. Cauca levert als belangrijk koffiegebied een zesde van de jaar productie van koffie in Colombia. Onlangs vond de finale plaats in de categorieën ‘washed, honey en natural’ in het koffiestadje Timbio.

Lees meer...
BOOT bestaat 45 jaar! Feest!
Vier ZATERDAG 23 JUNI met ons dat BOOT Koffie 45 jaar bestaat! Tevens vieren wij deze dag 20 jaar direct trade met de plantage van de familie Hartmann. De hele dag ben je van harte welkom in de koffiewinkel in Baarn.

Lees meer...
Speciaal: Jemen Port of Mokha Al-Durrar
Vanaf nu in zeer gelimiteerde aantallen verkrijgbaar in de webwinkel. Wees er snel bij!

Op vrijdag 2 maart presenteerde de jonge koffiehandelaar Mokhtar Alkhanshali uit Jemen zijn exclusieve koffie bij Boot in Baarn. (In samenwerking met Boekhandel den Boer.) Het spraakmakende boek: De monnik van Mokka werd gepresenteerd door de hoofdrolspeler zelf en de exclusieve koffie is persoonlijk door Barend Boot gebrand en geserveerd.

Lees meer...
Event - Vrijdag 20 oktober - Koffiekunst voor Kids
Heb jij een koffietalentje thuis? Kom dan vrijdag 20 oktober naar de workshop Koffiekunst voor Kids. Tijdens deze 2 uur durende sessie leert je kind de mooiste kunst in de koffie te maken.

Lees meer...
Het geheim van wijn- en koffiebar Talud9 in Utrecht
Namens Barend Boot: “Toen wij enkele jaren geleden de koffie voor Talud9 met eigenaar Wouter Verwer gingen selecteren, wist ik het al.  Wouter en zijn vrouw Lies willen de smaken van bijzondere koffie uitbundig neerzetten. Als een optimaal genietmoment, met een mooie presentatie. Dat is Wouters opzet altijd geweest.  

Lees meer...
Boot Koffie opent nieuwe koffiebar in Amersfoort!
Boot Koffie verrast Nederland met het openen van een nieuwe koffiebar in Amersfoort. In de Nieuwe Stad is er in de bestaande Boot Koffiebranderij een koffiebar geplaatst waar alle soorten koffie uit het assortiment gedronken kunnen worden.

Lees meer...
Event - Donderdag 6 juli: Slow Coffee
Bij Slow Coffee draait het om rustig en relaxed de tijd nemen voor een bijzondere, lekkere kop koffie. De reden achter 'slow' zetten van deze koffie is dat de aroma's en smaken van versgemalen koffiebonen op deze manier het beste tot...
 

Lees meer...
Event - Woensdag 12 juli: Koffiekunst voor Kids
Zoek je in de zomervakantie een leuke activiteit voor je kids? Kom dan woensdagochtend 12 juli naar de Workshop Koffiekunst voor Kids. Tijdens deze 2 uur durende sessie leert je kind de mooiste kunst in de koffie te...

Lees meer...

Navigatie