Zaterdag 7 november Koffieproefdag bij B O O T koffiewinkel


 
Het is weer herfst, en in dat thema organiseert B O O T een koffieproefdag. Zet het alvast in je agenda: op 7 november ben je van harte welkom op de Laanstraat 49 in Baarn. Het belooft een gezellige dag te worden met livemuziek in een herfstachtige sfeer. Het proefpakket wat wij op deze dag zullen presenteren is uiteraard ook te bestellen in de webwinkel.
 
De beste boon van El Salvador
Onze inkoper Yoeri reisde onlangs af naar El Salvador, op zoek naar de beste koffieboon. Hij kwam terecht bij koffieboerin Anny Ruth Pimentel; een inspirerende, jonge boerin die met veel durf en passie haar vak bedrijft. Ze werkt niet op de conservatieve manier, maar experimenteert volop met de rijp geplukte koffiebessen. In de koffiebes, zit het hart van de koffie - de pit - de koffieboon, die  bij B O O T in groene, gedroogde vorm wordt gebrand. De koffiebes die het meest gedurfde experiment onderging, kwam als beste uit de test: de Finca Loma La Gloria. Een zeer bloemige koffie met tonen van honing. Op de koffieproefdag 7 november zal koffie expert Barend Boot deze koffie met trots presenteren.
 
Demonstratie Jura volautomaten
In 2015 kreeg Jura in de Consumentenbond test met haar exclusieve Z6 het predicaat beste volautomaat. Ook de andere Jura modellen zijn al decennia lang de parade paardjes met een goede koffiesmaak. De koffie Loma La Gloria is te proeven uit verschillende modellen van Jura; de Rolls Royce onder de volautomaten. Duurzaam en eenvoudig te bedienen. Elk jaar brengt Jura spraakmakende nieuwe modellen op de markt. Het B O O T- team heeft een mooie, nieuwe selectie gemaakt, die u in Baarn kunt komen testen tijdens de koffieproefdag.
 
Voorproefje
Al nieuwsgierig naar de nieuwe koffie? Als je op woensdag 4 november bij ons in de laanstraat in Baarn bent, kun je koffieboerin Anny Ruth Pimentel zelf ontmoeten. Ze bezoekt de koffiewinkel dan om haar eigen koffie - vers gebrand door B O O T - te proeven en te vertellen over haar ervaringen vanuit de plantage.
 
Dus schrijf in je agenda:
Datum: Zaterdag 7 november
Koffieproefdag B O O T koffiewinkel 
Adres: Laanstraat 49, Baarn.
tel. 035 54 171 78
 

Navigatie