Handmolen Tiamo
 

Handmolen Tiamo

Ouderwets goed in een modern jasje.
 

De Tiamo handmolen een bijzonder prettige maalmolen.
Voorzien van keramische schijven die perfect af te stellen zijn voor elke gewenste zetmethode, zorgt de maalmolen voor een zeer constante maling.

De molen is eenvoudig te demonteren en hierdoor zeer grondig te reinigen. Het glas is zeer sterk en kan net als alle andere onderdelen gewoon in de vaatwasser. De non-slip rand zorgt ervoor dat u gemakkelijk met 2 handen op elke ondergrond uw koffiebonen vers kunt malen.

Perfect voor thuis, op kantoor of op reis.

€39,95 inclusief BTW
Aantal Niet op voorraad
Levering aan huis
Vandaag besteld voor 13:00 uur dan ontvangt u uw bestelling tegen een verzendbijdrage de derde werkdag na uw bestelling op het door u aangegeven adres. Wij doen er alles aan om alle bestellingen binnen de verwachte levertijd bij u af te leveren.
 
Machine afhalen
U kunt er voor kiezen om uw bestelling op te halen bij de koffie winkel in Baarn. Dit geeft u aan tijdens uw online bestelling. Als u vandaag besteld voor 13:00 uur, dan kunt u de machine op de derde dag na uw bestelling ophalen in de koffie winkel aan Laanstraat 49 in Baarn.

Verzending van een bestelling
Jura, Vibiemme en Quick leveren de machine in een stevige verpakking bij het Boot Koffie magazijn aan. Hier voegen wij uw aankoopcadeau van 1 kilo Boot Koffie aan toe, de aankoopfactuur en eventuele aanvullende informatie. Hierna is uw bestelling klaar om verzonden te worden. U ontvangt op het door u opgegeven e-mailadres een Track & Trace code zodat u uw zending kunt volgen.
 
Verzendkosten
Bij bestellingen van espressomachine worden €12,50 verzendkosten in rekening gebracht. Wij hechten er waarde aan uw machine verzekerd naar u toe te sturen.
 
Garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u uw machine ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u kosteloos en zo snel mogelijk van een passende oplossing. Kijkt u bij bestelling omruilen hoe u ons hiervoor kunt bereiken.
 
De garantie voor onze espressomachines is voor het merk Jura 25 maanden, Vibiemme 24 maanden en voor Quick 24 maanden. Is uw espressomachine defect neemt u dan altijd eerst contact met ons op.
 
Wanneer u een defect aan uw espressomachine heeft, kunt u uw espressomachine ter reparatie aanbieden. Onze gerenommeerde leveranciers zullen uw reparatie verzorgen. Hiertoe dient u uw machine naar de reparateurs op te sturen. Neemt u voor adressering contact met ons op. Wij adviseren u de originele doos te bewaren om op de meest veilige manier uw espressomachine te versturen. U verstuurd uw machine op eigen risico en op eigen kosten. De retourzending wordt verzorgd door de leveranciers. Wanneer een defect aan uw machine buiten de garantieperiode valt, houdt u er dan rekening mee dat er kosten in rekening kunnen worden gebracht
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Navigatie