Garantie & Reparatie

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je kosteloos  en zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Kijk bij retourneren hoe je ons hiervoor kunt bereiken.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het product. Indien je een vraag of  klacht  hebt over jouw product raden wij je aan rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant of importeur.
 
De garantie voor onze espressomachines is voor het merk Jura 25 maanden, Vibiemme 24 of 25 maanden en voor Quick 24 maanden.

Defect artikel
Als je een defect artikel hebt ontvangen dan kun je dit binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling aan ons melden. Wij zullen je zo snel mogelijk een passende oplossing bieden. Kijk bij retourneren over hoe je  jouw artikel kosteloos kunt omruilen.

Indien je binnen de garantietermijn een klacht hebt kun je rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant. Indien jouw garantie verlopen is raden wij je aan contact op te nemen met de fabrikant. Voor alle machines behalve van het merk Jura (www.jural.nl) kun je ook contact opnemen met onze vaste reparateur Espresso Service Bunnik. Je kunt Espresso Service Bunnik bereiken via koffie1950@gmail.com.

Navigatie