De chocolade bijbel
 

De chocolade bijbel

Meer dan 200 overheerlijke recepten.

ISBN:
978-90-5920-075-3

Auteur:
Christine McFadden & Christine France

Uitgeverij:
Veltman Uitgevers

Taal:
Nederlands

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u tempereert, smelt, bedruipt, opspuit, marmert, krult, oprolt, glazuurt en versiert met chocolade, en er is een apart hoofdstuk met sauzen en glazuren waarmee u eventuele lacunes in uw chocoladedeskundigheid kunt opvullen. In dit boek staat alles wat u moet weten over chocolade: waar het vandaan komt, hoe het wordt geteeld, wie het heeft ontdekt, hoe een cacaoboon een reep wordt, hoe u het moet smelten, hoe u de beste soorten en merken kiest, welke soorten u in de keuken moet gebruiken, en elke denkbare creatie die u met chocolade kunt maken. Dit is werkelijk een bijbel voor alle chocoladeliefhebbers.
 

€9,95 inclusief BTW
Aantal Niet op voorraad
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Navigatie