La Mano Maestra - AD Koffietest winnaar 2012

Wij interviewen Alfred Mojet de Koe die met zijn koffiezaak La Mano Maestra eerste werd in de AD Koffietest 2012. We werpen een blik op het leven na de overwinning en hoe hij de test ervaren heeft.

Is het leven veranderd sinds de overwinning en hoe merk je dat?
Het leven is niet veranderd, wel drukker geworden.

Wat zijn de reacties van klanten en concullega’s tot dus ver?
De meeste reacties komen van klanten, ze zeggen “terecht” of “fijn voor jullie” en “wij weten al jaren dat je de beste bent!”. Van collega ondernemers wordt er niet zo op grote schaal gereageerd. Er wordt gevraagd hoe dat moet. “Meld je zelf de zaak aan of doen klanten dat?” Ik wist niet dat er bij ons getest werd tot dat ik de laatste espresso's op tafel had gezet, toen zag ik een cijferlijst. Bij het af rekenen heb ik gevraagd waar dat voor was. Toen vertelde de heer dat het voor de ad koffie test was, ik was verbaasd dat ik mee kon doen.

Sinds wanneer serveer je Boot Koffie?
Sinds 1998, een volle 14 jaar. Vanaf het moment dat wij open gingen. Tel de geserveerde kilo’s maar op dat is aardig wat! Wat is jou favoriete koffie? Ik drink graag de Panamaria in de vorm van espresso , Mano (eigen ontwikkelde drank op de menukaart) en cappuccino.

La Mano Maestra
Noordeinde 138-B
2514 GP Den Haag
Tel: 070 3633120

Openingstijden:
10.30-18.00 - za vanaf 10.00 & zo 12.00- 17.30

Navigatie