Het Lokaal Amersfoort

Branderij Het Lokaal in Amersfoort
In de Branderij in Het Lokaal in Amersfoort worden de speciale soorten arabica koffie gebrand. Deze koffies zijn vaak zeldzaam, van biologische top kwaliteit en Direct Trade geïmporteerd. In onze Branderij kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. De transformatie van groene koffiebonen naar vers gebrande koffie is een ware belevenis. Er is ook de gelegenheid om Boot Koffie te kopen in Het Lokaal.

Live Roasting
Wil je ook een keer een ‘Live Roasting’ sessie meemaken? In onze branderij kun je op dinsdag, woensdag en zaterdag meekijken bij het branden. Op zaterdag kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. Ontdek het geheim van vers gebrande koffie met uitleg van onze brandmeester.

Waar & wanneer
Live Roasting vindt plaats in Het Lokaal in Amersfoort op iedere dinsdag, woensdag en zaterdag. Op zaterdag vindt de Live Roasting plaats vanaf 13.00 uur. Er worden dan kleine hoeveelheden gebrand en uitleg gegeven door de brandmeester over het brandingproces.

Slow Coffee proeverijen vinden plaats in Het Lokaal in Amersfoort op iedere zaterdagochtend (van 9.30 tot 13.00). Eenmaal geproefd, smaakt gewone koffie nog maar ‘gewoon’ en is het moeilijk om nog van doorsnee koffie te genieten.

Workshops in Het Lokaal in Amersfoort vinden plaats op een zaterdag (van 13.00 tot 15.30). Er worden ook workshops in de Koffiewinkel in Baarn georganiseerd. Klik hier voor aanmelden, exacte data en tijdstippen: www.bootkoffie.nl/Workshops/
Voor exacte data en tijdstippen van Live Roasting, Slow Coffee proeverijen en Workshops kun je contact opnemen met Boot Koffie in Baarn: 035-5417178.

Het Lokaal
Oliemolenhof 90
3812 BP Amersfoort
www.hetlokaal.nl

Openingstijden van Het Lokaal:
Dinsdag t/m zaterdag: 8.00 – 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur
 
Sinds 1973 zijn wij iedere dag bezig met mooie koffies. Het is een passie om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit bij jouw in het kopje beland. Wij streven naar excellentie en vakmanschap en geloven dat je dit kunt proeven in elk kopje koffie.

Navigatie