Nieuws

Boot Koffie en de revolutie van Smaak.
Laat je verleiden door smaak! Dat is het devies van Boot Koffie. Koffie is een genotmiddel. Koffie is een troostmiddel. Koffie is een pepmiddel. Enerzijds geeft koffie ons nieuwe energie. Anderzijds biedt koffiedrinken ons ontspanning en rust.
 

Lees meer...
DIY Koffieproefdag: Maak je eigen hartje
Voor het eerst organiseert Boot Koffie een Do It Yourself Koffieproefdag. Kom ook zaterdag 11 februari naar de Koffiewinkel in Baarn en maak je eigen hartje in de...

Lees meer...
DIY Latte Art: Een hartje in je koffie!
Verras je vriend of vriendin met een hartje in de koffie. Wil je weten hoe? Met deze tips maak je zelf een hartje in je koffie.

Lees meer...
(BOOT) Koffie agenda
Hier vind je een overzicht van bijzondere gebeurtenissen, beurzen en evenementen omtrent (BOOT) Koffie. Maak kennis met BOOT, beleef koffie en bezoek eens het prachtige dorp Baarn, waar BOOT gevestigd is.

Lees meer...
Herfst Koffieproefdag - Zaterdag 5 november
Bij mooie herfstkleuren passen prachtige nieuwe koffiegeuren en smaken. Zaterdag a.s. introduceren wij tijdens de koffieproefdag 4 nieuwe Limited oogsten: de Kenia Gichathaini, de Kenia Kagumo-ini Espresso, de Panama Kotowa Duncan Espresso Organic (prijswinnende koffie in de Best of Panama 2016), en de Panama Gloria Espresso.

Lees meer...
Tijd voor Chai Latte - Recept
Het hipste herfst en winter drankje van dit moment: Chai Latte, een heerlijk drankje om lekker mee op te warmen. Het is weer eens wat anders dan een standaard kopje koffie of thee. De meeste van ons zullen het lekkere kruidige drankje al kennen. Maar wat is het nou precies en hoe maak je het?

Lees meer...
Misset Horeca Koffie Top 100 - Talud9 provinciewinnaar met koffie van BOOT
Talud9 is nummer 2 van Nederland (en voor de 2e keer op rij provinciewinnaar) geworden in de Misset Horeca Koffie Top 100 met de koffie van BOOT! Wat een feest voor Talud9 en wat een compliment voor de Panama Birdsong Espresso van BOOT!!!

Lees meer...
Het Limited Reserve pakket - Exclusief in Europa
Dit zijn schaarse koffiesoorten die je absoluut moet meemaken. Omdat ze spraakmakend zijn en om stil van te worden. Het eerste Limited Reserve pakket wordt nu gepresenteerd. In de toekomst zullen we meer koffiesoorten als een Limited Reserve presenteren vanwege hun schaarsheid en het unieke smaakprofiel.

Lees meer...
En de winnaars van de gratis workshop zijn...
Donderdag 18 augustus posten wij op Facebook het bericht "Win een workshop voor 2 personen!". En dat werd door onze volgers enorm "geliked". Het was eenvoudig om mee te doen...

Lees meer...
Hij is er weer, de Panama la Mula Geisha Espresso!
Speciaal voor de liefhebber hebben wij tijdelijk weer de Panama la Mula Geisha Espresso in ons assortiment. De La Mula Geisha is een prachtige koffie met de smaken van cacao, gedroogde papaja, passievrucht en jasmijn

Lees meer...

Navigatie