Nieuws

Event - Vrijdag 20 oktober - Koffiekunst voor Kids
Heb jij een koffietalentje thuis? Kom dan vrijdag 20 oktober naar de workshop Koffiekunst voor Kids. Tijdens deze 2 uur durende sessie leert je kind de mooiste kunst in de koffie te maken.

Lees meer...
Het geheim van wijn- en koffiebar Talud9 in Utrecht
Namens Barend Boot: “Toen wij enkele jaren geleden de koffie voor Talud9 met eigenaar Wouter Verwer gingen selecteren, wist ik het al.  Wouter en zijn vrouw Lies willen de smaken van bijzondere koffie uitbundig neerzetten. Als een optimaal genietmoment, met een mooie presentatie. Dat is Wouters opzet altijd geweest.  

Lees meer...
Boot Koffie opent nieuwe koffiebar in Amersfoort!
Boot Koffie verrast Nederland met het openen van een nieuwe koffiebar in Amersfoort. In de Nieuwe Stad is er in de bestaande Boot Koffiebranderij een koffiebar geplaatst waar alle soorten koffie uit het assortiment gedronken kunnen worden.

Lees meer...
Event - Donderdag 6 juli: Slow Coffee
Bij Slow Coffee draait het om rustig en relaxed de tijd nemen voor een bijzondere, lekkere kop koffie. De reden achter 'slow' zetten van deze koffie is dat de aroma's en smaken van versgemalen koffiebonen op deze manier het beste tot...
 

Lees meer...
Event - Woensdag 12 juli: Koffiekunst voor Kids
Zoek je in de zomervakantie een leuke activiteit voor je kids? Kom dan woensdagochtend 12 juli naar de Workshop Koffiekunst voor Kids. Tijdens deze 2 uur durende sessie leert je kind de mooiste kunst in de koffie te...

Lees meer...
Event - Woensdag 19 juli: Theeproeverij
Wil jij ook eens meer weten over thee? Kom dan woensdag 19 juli naar de Theeproeverij en maak kennis met de verschillende theesmaken van Boot.

Lees meer...
Event - Zaterdag 15 juli: Proefdag Zomerse Editie
Noteer het alvast in je agenda: zaterdag 15 juli organiseren wij een speciale proefdag met een zomers tintje. Vanaf 09.00 uur ben je welkom voor een overheerlijke ijskoffie of een ijsthee.
 

Lees meer...
Aanschuiftafel: Risotto met koffie
Waar gebeurd, ! een aanschuiftafel met Koffie- Risotto , hernieuwde kennismaking met een Koffie brander en Echte blues toe.

Lees meer...
Boot Koffie en de revolutie van Smaak.
Laat je verleiden door smaak! Dat is het devies van Boot Koffie. Koffie is een genotmiddel. Koffie is een troostmiddel. Koffie is een pepmiddel. Enerzijds geeft koffie ons nieuwe energie. Anderzijds biedt koffiedrinken ons ontspanning en rust.
 

Lees meer...
DIY Koffieproefdag: Maak je eigen hartje
Voor het eerst organiseert Boot Koffie een Do It Yourself Koffieproefdag. Kom ook zaterdag 11 februari naar de Koffiewinkel in Baarn en maak je eigen hartje in de...

Lees meer...

Navigatie